РЕЗУЛТАТИТЕ

От: РЕЗУЛТАТИТЕ

Нямам желание вече, причините ги знаеш. Искам ама не мога пак да стъпя на краката си. Както и да е темата е за политика да не дъфчим мойте неволи в нея :)

Можеш, воля се иска - ББ ти е просто удобното извинение. Един ден ще го разбереш! От няколко месеца те гледам кви ги пишеш и горичвата истина е че проблема, ще е при теб а не кой е на власт. Трябва се стегнеш.
За една година на новото правителство ти навъртя стотици негативни коментари на лична основа, преди не беше така - на дали щото ББ е бил на власт. Така, че трябва се стегнеш - ако може нещо помогна кажи.

Ти на колко мислиш че съм ? 28 години малък ли съм ? Видял съм достатъчно и съм избрал правилно - номер 18 Герб! България в Европа и да отлепим от дъното.
Трябва ти време за да го осъзнаеш, просто още не си живял достатъчно. :) След време ще си казваш как може да съм бил толкова заблуден.

Ти на колко мислиш че съм ? 28 години малък ли съм ? Видял съм достатъчно и съм избрал правилно - номер 18 Герб! България в Европа и да отлепим от дъното.
Не си малък,но явно си от малкото незасегнати от поразиите на ГЕРБ и БСП/ДПС.

Те нямат връзка с правителства братле, но както и да е. За една година иначе съм пипнал код миналата седмица за малко. Не знам дали може да ми се помогне иначе оценявам предложението.
Пък за бойко си ми знаеш мнението от години :)
Можеш, воля се иска - ББ ти е просто удобното извинение. Един ден ще го разбереш! От няколко месеца те гледам кви ги пишеш и горичвата истина е че проблема, ще е при теб а не кой е на власт. Трябва се стегнеш.
За една година на новото правителство ти навъртя стотици негативни коментари на лична основа, преди не беше така - на дали щото ББ е бил на власт. Така, че трябва се стегнеш - ако може нещо помогна кажи.

Интересно...

10368224_871876342827253_4621266524987680971_n.jpg

С кое да отлепим от дъното?

Защо забравихте за Мишо Бирата?

Бойко си е крадец и то в особено големи мащаби. Гафовете по времето на управлението на ГЕРБ не могат да бъдат описани в 100 страници.

С кое да отлепим от дъното?

Защо забравихте за Мишо Бирата?

Бойко си е крадец и то в особено големи мащаби. Гафовете по времето на управлението на ГЕРБ не могат да бъдат описани в 100 страници.
Тия ги разправяй на червените баби пред блока. Да ти пляскат с ръце. 24 години БСП докара народа си до просешка тояга, ама Бойко е крадеца а.... Оставка и нови честни избори , без Костинбродски афери от дуо Мая Пчеличката и Дудука!

Тия ги разправяй на червените баби пред блока. Да ти пляскат с ръце. 24 години БСП докара народа си до просешка тояга, ама Бойко е крадеца а.... Оставка и нови честни избори , без Костинбродски афери от дуо Мая Пчеличката и Дудука!
Преди 13г. една моя леля така като теб ми говореше за царя,изкарваше ме едва ли не луд,а сега избягва да говори с мен,отделно че и съсипаха бизнеса крадливия цар и комунягите,Бокича при тях се издигна кариерно...

Ахах, и БСП остави близо 10 милиарда държавен резерв на боко , а той похарчи всичко (по-скоро окраде). С много неща не си наясно просто щото не си бил тук за да видиш какво се случва.

Бойко беше на власт , на следващите избори победи. Сега отново пак победи и то с много - защо след като има най -много подкрепа да не управлява ?
А ето как ДПС се добра до добрите си резултати :
http://offnews.bg/news/Избори_18760...т-тези-мургави-наблюдатели-на-ДПС_340371.html

Естествено ако всички гласуваме , Дпс отново ще е малката турска партия , както си я познаваме с резултат не минаващ 6 процента.

Ей боклук герберски. ДПС има такива резултати, защото гробарите не променихте изборния кодекс когато имахте мнозинство. ГЕРБ = ДПС = БСП = БКП.

Ти сега ще видиш дпс как ще се гушнат с гроб :D ама върви им го разправяй. Иначе вече нареждането от сараите може да е и дошло освен, след земетръса още , ако няма комуникации.
Ей боклук герберски. ДПС има такива резултати, защото гробарите не променихте изборния кодекс когато имахте мнозинство. ГЕРБ = ДПС = БСП = БКП.

ДПС има такива резултати, защото гробарите не променихте изборния кодекс когато имахте мнозинство. ГЕРБ = ДПС = БСП = БКП.
На 100% съм съгласен,за огромно съжаление е такава истината :(

ДПС има такива резултати защото няма кой да съди тези дето мамят и продават гласове. Във видеото от Бобов дол нали се видя как хората са заставени да гласуват за БСП. Резултатите от там са 2 пъти повече гласове за БСП... еми айде да осъдим някого за тия нарушения ? Бареков смс праща в деня за размисъл... предните избори Костинбродската афера....
И пак след толкова пари налети , след толкова подкупи на тия продажници , Бойко с бодра крачка ги би вкупом. Разгромяваща победа с разлика. Защото българите виждат кой какво е направил за тази страна. Избори и Бойко премиер - колко и да го сучете това показва тоя вот. Само дето на парламентарни избори разликата ще е още по изразителна!

Ама колега, ти в някаква заблуда ли живееш? Защо си мислиш че Бойко е по-добър от Станишев или от Бареков? Та те всичките са слуги на еди и същ кръг от хора. Защо Бойко след като имаше пълната власт в страната не вкара в затвора някой политик?

И като има нови избори какво? Бойко сам не може да направи правителство. Дори и с подкрепата не Реформаторите - пак няма да може. Пак ще е същият хал - БСП+ДПС+АБВ.

Истината е, че всички са за разстрел. При 40% избирателна активност, никой, ама никой няма право да се обявява за победител.

Много бъркаш ако си мислиш че защитавам червените боклуци. Мразя ги всички и ГЕРБ и БСП и ДПС и Дудука и Болен и Гоце...

Viva Светльо Витков ;)

Една добра новина: Червената кукувица издуха супата заради преференциалния вот.
Много се изкефих като го прочетох, защото тая не мога да я понасям и само заради нея не гласувах за реформаторите.

Уни братле - ще те помоля да видиш колко е бил фискалният резерв 2009 юни месец, около 8,3 милиарда лв, 2013 февруари е 4,3 милиарда лв - 4 милиарда спад на резерв, който е създаден с цел да стимулира икономиката по време на рецесия/депресия.
Сега гледай как става интересно:

Средства към Ноември 2008 са били 11.5 милиарда лв, след 1 месец или Декември 2008 са били 8,3 милиарда или спад 3,2 милиарда лв за 1 месец - а рецесията дойде 2009 година в БГ. Така, че хайде да не си говорим за кражби, над 3 милиарда от фиска за 1 месец по времето на тройна ламя си замина от раз.

А ако се чудиш от къде е това:
http://www.minfin.bg/bg/statistics/4#2008

Като спомена , нали уж днес трябваше цецо тъпото да оди в дранголника?
Ама колега, ти в някаква заблуда ли живееш? Защо си мислиш че Бойко е по-добър от Станишев или от Бареков? Та те всичките са слуги на еди и същ кръг от хора. Защо Бойко след като имаше пълната власт в страната не вкара в затвора някой политик?

И като има нови избори какво? Бойко сам не може да направи правителство. Дори и с подкрепата не Реформаторите - пак няма да може. Пак ще е същият хал - БСП+ДПС+АБВ.

Истината е, че всички са за разстрел. При 40% избирателна активност, никой, ама никой няма право да се обявява за победител.

Много бъркаш ако си мислиш че защитавам червените боклуци. Мразя ги всички и ГЕРБ и БСП и ДПС и Дудука и Болен и Гоце...

Viva Светльо Витков ;)

Значи комунягите откраднали от резерва 3,2 милиарда.Герб откраднали 4 милиарда пак от резерва+1,5 милиарда от Здравната каса+1,1 милиарда невърнато ДДС на фирмите...Ами ето ни го външния дълг почти изплатен...Както каза по-горе един колега-всички са за разстрел,без изключение.

Е хубаво братле има разминавания, ами другото как ще му го оправдаеш? Да се връщаме ли назад във времето и да си припомняме всички простотии?
Уни братле - ще те помоля да видиш колко е бил фискалният резерв 2009 юни месец, около 8,3 милиарда лв, 2013 февруари е 4,3 милиарда лв - 4 милиарда спад на резерв, който е създаден с цел да стимулира икономиката по време на рецесия/депресия.
Сега гледай как става интересно:

Средства към Ноември 2008 са били 11.5 милиарда лв, след 1 месец или Декември 2008 са били 8,3 милиарда или спад 3,2 милиарда лв за 1 месец - а рецесията дойде 2009 година в БГ. Така, че хайде да не си говорим за кражби, над 3 милиарда от фиска за 1 месец по времето на тройна ламя си замина от раз.

А ако се чудиш от къде е това:
http://www.minfin.bg/bg/statistics/4#2008

Горе