BurnX
Well-Known Member
От: Работа в Германия: бране на малини - 60 Евро цента на килограм!
1) защото работя краткосрочни проекти за компании. Проекта свършва - прибирам се. След това другия проект - друга държава....
2) естествено , че всеки сам си предценява. Щом има хора готови да работят за стотинки , за да може шефа организирал далаверата да кара джип последен модел - значи всичко е ок.
3) точно спрямо останалите обяви , нормални в Германия например - тази заплата е смешна за труда , който се полага. Освен това условията , които се предлагат са за животни. Аз съм спал в хостели с 10-12 човека в стая - ужасно е.
Първо да питам защо обикаляш толкова дръжави, а не се спреш в 1?
Второ това е обява за работа и никой не е длъжен да отива. Ако някой се навие, той си е преценил заслужава ли си или не.
Трето това не е единствената обява за работа в чужбина. Освен обявите от тук, ако си знаеш езика можеш и сам да си намериш такава.
И четвърто (което не е към теб всъщност, а към всички) ако някой смята, че такива заплати са ниски, нека да инвестира той в такъв бизнес (или какъвто и да е друг) и да плаща на служителите си високи и хубави заплати.
1) защото работя краткосрочни проекти за компании. Проекта свършва - прибирам се. След това другия проект - друга държава....
2) естествено , че всеки сам си предценява. Щом има хора готови да работят за стотинки , за да може шефа организирал далаверата да кара джип последен модел - значи всичко е ок.
3) точно спрямо останалите обяви , нормални в Германия например - тази заплата е смешна за труда , който се полага. Освен това условията , които се предлагат са за животни. Аз съм спал в хостели с 10-12 човека в стая - ужасно е.