BoyanAngelov
Member
Здравейте, уебмастъри! Завърших училище и имам свободен месец юни ( 6 месец ), понеже юли заминавам за чужбина на обмен. По принцип лятото работя, но за 1 месец, че и по-малко не можах да си намеря работа в град Русе ( от където съм ), затова се насочвам към хората, посетители на форума. Нямам специални умения, не съм правил подобни неща досега, но видях някои възможности като да качвам обяви, стоки в онлайн магазини, както и да копирам, пренаписвам статии. Знам, че доста хора биха ми казали веднага копирайтинг, досега не съм го правил, ще започна да се упражнявам и съвсем скоро смятам, че ще мога да постигна нещо. Съща така, всеки ще напише да кажа нещо повече за себе си, какво харесвам, какво правя..та, на 18 години съм, току-що завършил икономическа гимназия, специалност ,,Икономика и мениджмънт", имам ниво на английски В1, имам интерес към криптовалути и акции, страст са ми автомобилите и автомобилните спортове, работил съм с авточасти 3 години ( като наемен работник всяко лято ). Нямам опит с фотошоп, лога, SEO, програмиране, въпреки, че сега тепърва изучавам HTML и CSS. Ще бъда благодарен на всяко мнение, поствам тук, защото не мога във Freelance Jobs & Projects. Благодаря предварително на всички, поздрави и лек ден!