Здравейте, не знам дали това което искам е възможно да се направи и ми е трудно да го формулирам нищо, че по принцип е просто. Та аз се занимавам с дизайн и социални медии оправям се с WP добре, но имам и офлайн бизнес с кетъринг и отдаване под наем на съоръжения, та имам сайт но е правен преди 10 години и повече, правен е още когато не разбирах нищо даже програмата с която е правен забравих как се казва, искам да си направя нов сайт с wp, идеята ми е преди да го направя, искам да получа оферти и идеи за това как да се класира на челни места в гоогле да е в топ 5 резултати по няколко критерии - кетъринг фирма, под наем столове, под наем маси, шатри под наем, и подобни.
Не знам дали е възможно специалист съм с фейсбука, и поради тая причина съм скаран с гоогле, но за този ми бизнес гоогле е доста по добра възможност за намиране на клиенти, не знам дали е възможно това с органичното класиране на челни места.
ПС. Извинявам се ако е написано неразбираемо но и в моята глава е малко неясно
Не знам дали е възможно специалист съм с фейсбука, и поради тая причина съм скаран с гоогле, но за този ми бизнес гоогле е доста по добра възможност за намиране на клиенти, не знам дали е възможно това с органичното класиране на челни места.
ПС. Извинявам се ако е написано неразбираемо но и в моята глава е малко неясно