AMOUN
Well-Known Member
От: Работа с трудни клиенти
НИ СЪМ СИГУРНА...
Фризьорите са много по-малко от хората, предлагащи уеб услуги.
НИ СЪМ СИГУРНА...
Фризьорите са много по-малко от хората, предлагащи уеб услуги.
...нали се сещата, както казвате на момиче, с което сте спали и не искате да имате нищо в бъдеще.
...и нашите бизнесмени са скръп и то голяма. тъпи, ограничени и много нагли, което прави работата с тях тегава и неблагодарна, на не казвам и колко са стиснати за бизнеса си. да така е, вижте заплатите на служителите му и после вижте колата му. ще прецените много бързо за какви селяни става дума.
не ми се е случвало да спя с момиче с което после да не искам да имам нещо общо... или поне не се сещам за такава...
бих си дремнал пак със всяка една от тях.
ни съм тъп и ограничен, ни съм нагъл изобщо, ни съм стиснат и давам на десет човека средно над 800 лева на месец, и за половината от тях това са двойно повече пари отколкото биха получавали на друго място...
така че не обобщавай.. защото аз така мога да обобщя че българските служители и работници, са прости и мизерни, не се къпят, не си мият редовно зъбите, само гледат как да се скатаят, да те излъжат и да откраднат.
Защото докато намеря екип с който да се сработя и да ми е добре, минаха няколко години...
и оня ден пак хванах едната оффффца да се мъчи да ме краде... какво да я правя?
да и вдиган заплатата ли ?
а закона е толкова тъп и ограничен, че ако се опитам да осъдя някой който се опитва да ме окраде, ще ми побелеят косите и после аз ще изляза виновен...