П Петя96 New Member 21 Октомври 2019 #1 Омръзнало ти е от мрънкащи шефове, искаш да работиш с желание, да печелиш много пари и да имаш много свободно време? Пиши ми и заедно ще работим за твоя успех!
Омръзнало ти е от мрънкащи шефове, искаш да работиш с желание, да печелиш много пари и да имаш много свободно време? Пиши ми и заедно ще работим за твоя успех!
sunstorm Active Member 21 Октомври 2019 #2 "Да печелиш много пари и да имаш много свободно време?" LOL Най-често така започват scam-овете. Накрая си загубил много време и нямаш много пари. Да беше си поиграла да напишеш 5 реда, поне повече рибки да се хванат на тая схема.
"Да печелиш много пари и да имаш много свободно време?" LOL Най-често така започват scam-овете. Накрая си загубил много време и нямаш много пари. Да беше си поиграла да напишеш 5 реда, поне повече рибки да се хванат на тая схема.
desoe Well-Known Member 21 Октомври 2019 #3 Искам цял ден да си държа задника на дивана, да гледам Netflix и да си печеля пари. Пиши ми ЛС, ако имаш нужда от мен
Искам цял ден да си държа задника на дивана, да гледам Netflix и да си печеля пари. Пиши ми ЛС, ако имаш нужда от мен
bgtifo Well-Known Member 24 Октомври 2019 #4 Те така са съвременните хора 96 набор... нищо не правят и печелят яко кинти. Евала за което де!