Искаш да кажеш, че можеш да спамиш по форумите ни и по-продължително време айде стига вече, че не е смешно. Предлагаш услуга, която е под бих казал меко "огромно" съмнение. Направи някъде 4-5 мнения да видим какви ги твориш и да говорим тогава за поръчки става лиПринципно да. Но няма да Ви "оспамя" форума за един ден и да го оставя. Ако желаете и за един ден ще го направя, но мога и постепенно.
Искаш да кажеш, че можеш да спамиш по форумите ни и по-продължително време айде стига вече, че не е смешно. Предлагаш услуга, която е под бих казал меко "огромно" съмнение. Направи някъде 4-5 мнения да видим какви ги твориш и да говорим тогава за поръчки става ли
Можеш ли да правиш по 30-40 мнения на ден? Редовно всеки ден?
Писал съм ЛССъгласен съм. По мой избор сайта или ти ще дадеш, ако исаш дай ми пиши сайта на PM.
Не знам човек, но смятам че ще умреш на компютъра докато пишеш коментари. 1500 коментара за 14 лв. и, ако всеки коментар е уникален ... все пак ти желая успех ама ти казвам, че това не си струва :|
Ти вече го и утрепа на компютъра . Ако работи за няколко различни форума, защо да не си заслужава, далавера си е.
Вече развивам само ФБ страници.
А защо ника ти е Снежанка? :shock:
А защо ника ти е Снежанка? :shock: