yournightmare
New Member
Разменям SMS за 2.40лв. за 1.50$ в PP.
Много ясно бе, scorpi.![]()
Не разбрах каква е точно мега-сделката? Ти изпращаш SMS на някой номер, а срещу това искаш $1.5 в твоя Пейпал?
Ти малоумен ли си или да? Точно обратното на това, което си написал искам. Трябват ми в PayPal, за да купя един домейн, който задължително се плаща с пари от там. И ако на 18-годишните казваш "момиченца", то на мен недей! Ааа, да. Не мога да взема "на мама телефона", защото е в Испания. И последно: разписката ми е електронна и си я гледам само аз.Не бе, момиченцето има $1.50 в на тати пейпал акаунта и цъка лейди популар, където иска да си купи нови жартиери за куклата. Бедата е там, че не и се чака, пък ако вземе на мама телефона и пусне смс, ще видят какво става в разписката и кошмар.
Разменям SMS за 2.40лв. за 1.50$ в PP.
Ти малоумен ли си или да? Точно обратното на това, което си написал искам. Трябват ми в PayPal, за да купя един домейн, който задължително се плаща с пари от там. И ако на 18-годишните казваш "момиченца", то на мен недей! Ааа, да. Не мога да взема "на мама телефона", защото е в Испания. И последно: разписката ми е електронна и си я гледам само аз.
Нещо друго имаш ли да пишеш? Ако да - нека е по темата!
-----------------------------------------------
Ехх, простолюдие... Само nortrant схвана за какво става на въпрос.
Fozzy, тихо там!
Spy, ти видял ли си какво е написал nortrant? Май не.. А и не искам съвети как да се държа, за да ме приемат в общността, и то точно в тази общност.