Абе я се осъзнайте малко, седнал всеки да оплаква любовните си проблеми, не че и аз не съм го правил. Нека да изкажа мнение по въпросите, извинявам се че в един пост, но обичам сисематизираните и подредени неща.
1. Това не са тиин проблеми. Всеки и на всяка възраст ги има.
2. Не ги хранете толкова жените, квито и да не можем без тях.
3. От личен опит се убеждавам след всяла следваща връзка че колкото по-малко показваш чуствата си и колкото по-малко им играеш по свирката толкова повече си им интересен.
4. Да, жените не знаят какво искат. Или винаги искат това което нямат с теб.
5. Като те зареже излез една вечер, напий се кат смок и след това кажи си че повече не те интересува. Хлътнал ли си много има 2 варианта, или се захващаш яко с работа че да немислиш за нея, или почваш да "бройкаш" други, колкото повече толкова по-добре.
6. Лично аз след като стане такава ситуация и се почна да се пооправям се надъхвам за всичко, слагам си за цел да стана по-добър във всичко което правя, и като професия и като образование, и като хора около мен. Да може като ме срещне след година две да види кво е изтървала.
И на последно място, понеже не съм го пробвал лично, но след последната връзка почвам да се навивам вече. Както казва един приятел, доста по-голям на възраст (в момента човека е ценен с 2 деца вече), не ти трябва да се влючваш и да търсиш правилната докато си млад. Почваш да спиш с всички наред които ти пуснат, грозни, красиви, тъпи, умни нема значение. И като дойде момент че като погледнеш някоя готина на улицата и да не ти е интересна да си легнеш с нея тогава почваш да си ги подбираш и да търсиш някоя с която си заслужава да пробваш сериозно
Ае успех с жените от мен, пожелавам ви повече от моя до сега :lol: