Win_XP Member Рейтинг - 100% 2 0 0 15 Май 2010 #1 Искам с някой да си разменим 4-5 коментара, аз пиша в неговия сайт/блог и той в моя, блога ми е на английски език, мобилни телефони/джаджи. Който има интерес да пише на ЛС Последно редактирано: 15 Май 2010
Искам с някой да си разменим 4-5 коментара, аз пиша в неговия сайт/блог и той в моя, блога ми е на английски език, мобилни телефони/джаджи. Който има интерес да пише на ЛС
A adi Well-Known Member Рейтинг - 100% 8 0 0 15 Май 2010 #2 От: Размяна на коментари Поне езика и тематиката сякаш можеха да бъдат споменати в темата. Последно редактирано: 15 Май 2010
Win_XP Member Рейтинг - 100% 2 0 0 15 Май 2010 #3 От: Размяна на коментари Не виждам какво е значението от темата на блога, тъй като просто може да се прочете даден пост и да се коментира на база прочетеното, така че няма проблем какъв е вашият блог
От: Размяна на коментари Не виждам какво е значението от темата на блога, тъй като просто може да се прочете даден пост и да се коментира на база прочетеното, така че няма проблем какъв е вашият блог
radev Well-Known Member Рейтинг - 100% 30 0 0 16 Май 2010 #4 От: Размяна на коментари (Винаги можеш и сам да си покоментираш ако закъсаш откъм коментари)