Хм, няма полза да се разменят статии с линк, така ли?И каква е ползата да се разменят статии?
Има полза да се разменят линкове. Каква е ползата да се разменят статии?Хм, няма полза да се разменят статии с линк, така ли?
Ми доколкото знам, има полза от това линка да ти е обграден от текст нали?Има полза да се разменят линкове. Каква е ползата да се разменят статии?
И каква е ползата да се разменят статии?
Не съм дал мнение, а зададох въпрос глупако. Правят ли разлика непълнолетните келеши, като теб?Фани се образовай малко, тогава пиши по чуждите теми, където не можеш да дадеш професионално мнение!
Не съм дал мнение, а зададох въпрос глупако. Правят ли разлика непълнолетните келеши, като теб или изисквам прекалено много от пишман SEO специалисти?Фани се образовай малко, тогава пиши по чуждите теми, където не можеш да дадеш професионално мнение!
Предположих, но аз от това полза нямам. Все пак исках да чуя мнения по въпроса. Жалко, че темата не може да се ограничи за 18+ контингент и привлича олигофрени.@Харкон момчето(ако съдя по ника) иска да напише статия за твой блог в тази ниша, като в него има линкове към неговия блог и обратното ...