От: Разработен сайт за бижута с добра история
Здравей,
Преглеждайки темата, първата ти публикация е от преди 1 година и 4 месеца, не знам първоначалната цена на сайта, но през този период цената е била - 2500,2000,1800,1500,1000 и сега 500лв. Голяма разлика! Ако се замислиш ще си кажеш, голяма оферта, то си е направо подарък! Ако си го изработил ти този сайт и си вложил пари, мисля си че не си цениш труда. Ако този сайта изкарва пари, защо ти е да го продаваш. За мен този сайт е направен като много други тук във форума с цел да бъдат продадени на прекалено висока цена, като са изсимулирани много поръчки и големи обороти. На всичките доводите са им, че нямат време да се занимават, как един не каза че не изкарва пари или е направен с цел продажба и не е разработен и да му иска нормални пари. Какво толкова пазите в тайна какво продавате, срамуватели се, срахувате ли се? Ако толкова добре продава този сайт и има супер много поръчки, ако съм на този човек който ти дава бижутата ще го купя и ще си прибирам всичко. Помисли си много добре какво целиш и кой се опитваш да заблудиш, няма ги вече балъците които ви даваха по 2000-3000 лв. без нищо.
Оставих този коментар, защото вече ми писна да гледам как всички си продават най най вървежните проект, които изкарват хиляди левове и със сълзи ще се разделят с тях, ама просто време не им остава да ги работят.