Разработка на плъгин

Victor R

Well-Known Member
Здравейте,
отдавна не съм имал взимане-даване с разработчици на свободна практика и затова се допитвам до вас, защото не знам какво да очаквам като цени, а и към кого да се обърна.

Имам нужда от изработка на CDN плъгин за WP, който в най-първобитния си вариант ще трябва да:
1. позволява въвеждане на API key и изтеглане на информация от следното API
2. да позволява, може би чрез dropdown меню, да бъде избран един от резултатите от точка [1]
3. да rewrite-не всички линкове към статично съдържание в сайта (jpg, png, webp, css, js, woff и тн.) към URL, който API-то ще връща на база на избрания резултат в точка [2]

Освен разработката и публикуването му, плъгина ще трябва да се тества и, ако има нужда, да се ъпдейтва за да бъде съвместим с нови версии на Wordpress. Нужна е и 100% съвместимост с Woo, в случай че се изисква нещо специфично при него.

Какво трябва да очаквам, разбира се грубо, като цена за изработката му и последващата поддръжка?

Мерси.

Първобитен вариант - в горния диапазон на 3-цифрените числа.

Поддръжка - ако ще се хоства в официалното репо е добре леко да се ъпдейтва на всеки major release щото иначе ти изписват едни предупреждения на жълт фон, което има тенденцията да разколебава юзърите..

https://github.com/hristonev/sportmonks-client-bundle Този плъгин съм го писал преди време. Нямам обаче нужните познания за добър продукт под УП. Писал съм плъгини за тази платформа, но определено не съм в час с добрите практики.

Горе