Ти пък като си го видял тоя договор - много работи научи от него...
btw: Тоз
@hristomitkov е лектор в софтЮни дигитал - не очаквайте голям капацитет, особено на технически теми - като изработка на сайт и т.н.. - игнорирайте по-добре трола.
И точно ти не говори за голяма сигурност и гаранция, точно 4 минути ми отне да чекна едни от портфолиото ти, и да видя unprotected routes от админ панел url-a на логина, за Upload на файлове.
Щото примерно толкова сте компетентни, че не знаете, че статичните .js ресурси, не се сервират същите, като тези на логнатите юзъри, щото се виждат всичките лайна дето пускате и ако ви е домързяло да се занимавате с ауторизация и ауторизация като хората - ще пушите махорка.
Пък това, което видях, html-a не приличаше на нищо, въпреки че беше окей - беше реден като на тетрис игра - наляво надясно. Статичните ресурси - по 15 >js файла, как дойде. - А дано съм попаднал на някакъв прецедент... Ама кой знае.
Е, проверих няколко - същите лайна навсякъде. Особено тея неща по сорса са много яки
https://webrix-studio.com - тея ли са писали CMS-a ти - Ицо? Не са чували и за CSRF, оправяй си лайната по сайтовете дето си правил, вместо да се хвалиш какви договори си виждал, че ако някой реши да те занулява, ще ти стане лошо, и едва ли ще му отнеме време, предвид CMS-а дето им даваш.
И ги питай от WEBRIX кво ще стане ако сендвам POST заявка с параметрите, дето даже се виждат от .js-a, към
page/processing - ще мине ли рикуеста или няма да мине, ама това да е само - не ми се занимава хич, ама това е под всякаква критика като изпълнение, което предлагаш на клиентите си, а говориш за качество и гаранции - че какви гаранции даваш, като нямате елементарен CSRF протекшън, и могат да ви гърмят с въшни requests по сървъра - леле мале.. ) . Lang-a също е малоумно направен, питай ги като въведеш към ?page lang url-a ( няма да го дам целия тук ) , кво се случва - връща ли грешка, или се чупи всичко, при невалиден id на Lang...
И мина тая работа, дето пишех мейли на фирми с разни sec. vuln. бъгове - как да репродуцират, как се оправят и т.н. - търсете си лайната, оправяйте си ги - ваша работа е, големите претенции иначе.