Плащат си редовно и понякога задминават Адсенс като доходност. Медиавенус ми плащат всеки понеделник от години (минимума е само 15$ за разлика от Адсенса). Тези глупости ги разправяй на някой друг. Изказа лъжовно твърдение, че нямат такива програми, а аз те опровергах. Някоя друга лъжа да спретнеш? Не, че някой от форума ти се връзва...
Плащат повече? Това искам да го видя
На нов сайт с мноооого трафик стартово плащат прилично, толкова че човек да си помисли че са окей, докато не дойде време за плащанията. Първо картата ти не ставала, после искат поне 500$ праг за да ти платят по карта, 4 месеца ми въртяха едни пари докато най-накрая им казах " ДОБРЕ ПРАЩАЙТЕ ГИ ПО ПЕЙПАЛ САМО ДА ДОЙДАТ" щото ми писна от тях.
Платиха след 1 месец. После плащане по пейпал нямаше проблем плащат 1 седмица назад - всяка седмица, НО орязват до 10 пъти прихода на сайтовете след 1-2 плащания и почват да минават с номера "Ама то има трафик, но няма продажби'
Чакай малко? Аз взимам пари на клик, а нямало за тях изгода? Ами да си оправят скапаните реклами.. Вади едно и също и е нормално на хората да им е през оная работа... по тоя начин намаляват и кликовете освен и орязаните им приходи.
При първи уговорки има минимална цена за клик, а след месец цената е от 5 до 10 пъти по-слаба.
ЗАЕБАВАШ ГИ слагаш техните сънародници ADNOW мда и при тях е същото чудо (няма да се учудя да са братчеди или бюро до бюро) в началото и те плащат добре, след време същия УЙ!
Накрая оставих адноу че поне се пръкнаха преди венуса и понякога въртят повечко рекламите си...
Като цяло рекламират само измамни схеми и фалшиви продукти:
"Как да забогатеееш"
"Пешо вади по 20 бона на месеж виж и ти как"
"С този лек ще се излекуваш от всички болести"
"С този крем оная ти работа ще стане 30 санта"
"С този чай ще сваляш по 50 кила на седмица"
И тем подобни простащини, които в случая ти влияят и на адсенс рекламите 100%
Въпросните стават единствено за умрели спамерски сайтове на които адсенс вече са Ви аргасали рекламите и са блокирали сайта, или за хора които не ги одобряват от адсенс изобщо
Като Google няма - няма и да има.
И колкото и да плащат винаги ще са №1 - ВИНАГИ!