Здравейте, мисля да разчистя някои стари проекти. Във всичките виждам потенциал, но времето все не стига и само си седят.
1) Studiorelaxa.com - развивах го в партньорство с масажист, но вече нямам интерес. Има линкове от медии като cross.bg, 168 часа и някои други, на първа страница е по почти всичко свързано с масажи. Давам го за 1000лв., мислех да оферирам студиа и да му искам доста повече, но не ми се занимава. Някой ако иска да го продаде, или да оферира.
2) webspace4me.net - има линкове от 160 домейна, трябва му съдържание.
Цена: 300лв.
3) tvnovini.com - 200лв.
Някои домейни за продан:
sunnymusic.bg - 100лв., няма нужда да обяснявам, че това е домейна на продуцентската къща Съни мюзик. Идеален за музикален сайт
arlet.bg - домейн на верига козметични студиа - 100лв.
1) Studiorelaxa.com - развивах го в партньорство с масажист, но вече нямам интерес. Има линкове от медии като cross.bg, 168 часа и някои други, на първа страница е по почти всичко свързано с масажи. Давам го за 1000лв., мислех да оферирам студиа и да му искам доста повече, но не ми се занимава. Някой ако иска да го продаде, или да оферира.
2) webspace4me.net - има линкове от 160 домейна, трябва му съдържание.
Цена: 300лв.
3) tvnovini.com - 200лв.
Някои домейни за продан:
sunnymusic.bg - 100лв., няма нужда да обяснявам, че това е домейна на продуцентската къща Съни мюзик. Идеален за музикален сайт
arlet.bg - домейн на верига козметични студиа - 100лв.
Последно редактирано: