Stockmarket
New Member
Здравейте, искам да ползвам револют за покупка на акции, а те ще искат договор от къде получавам доходите си. От една седмица вече не съм на договор (напуснах работа). Това може да породи проблем . Другото е, ако искам да докажа, че парите за акции ги имам от това, че съм работил предишните години и съм ги спестявал мога да приложа договор, че съм работил, НО ... револют заключват акаунти, ако заплатата не е изплащана по банков път, а моята е на ръка и не по банков път. Това е втория проблем.
Мисля да дам на някой роднина, които работи пари и той да ми ги приведе като дарение, за да имам доказателство за дохода. Дали ще стане ?
Другия въпрос е ако роднина ми направи дарение той , аз или и двамата трябва да пуснем данъчни декларации (аз ще пусна така или иначе за притежаваните акции), а той трябва ли да пуска ?
Мисля да дам на някой роднина, които работи пари и той да ми ги приведе като дарение, за да имам доказателство за дохода. Дали ще стане ?
Другия въпрос е ако роднина ми направи дарение той , аз или и двамата трябва да пуснем данъчни декларации (аз ще пусна така или иначе за притежаваните акции), а той трябва ли да пуска ?