Регистрация в Google maps

JimBo

Member
Здравейте искаме да регистрираме един ресторант в google maps. Направихме си акаунт в gmail. След което отидохме на bussines.google и направихме регистрация на ресторанта. Отбелязахме мястото. За верификация избрахме обаждане по телефона, никой не се обади в продължение на 3 дена. Затова изтрихме профила и направихме нов. Но този път избрахме да пратят картичка на адреса. След 2 седмици и до днес все още не е пристигнала. На другия ресторант на същия човек, имаше опция за верификация по смс. Но пък отбелязването не се появява в googe maps. (иконката на ресторанта). Колежката му е правила и регистрация на същия обект във my maps на google, но не се появява като отбелязано. Може ли да ни дадете насоки, как точно става регистрирането, и защо на първия ресторант е имало опция за верификация по смс, а на втория не. След колко време става видимо на картата отбелязването? Има ли нещо друго което трябва да се направи за да се покаже на картата. Защото и първия ресторант на картата стои невидим, единствено курсора на мишката ако се застопори на мястото се появява. Благодаря Ви!
 
По принцип обаждането по телефона се реализира веднага и се продиктува няколко цифрен код, реален разговор няма. Не е трябвало да триете първия запис, а просто да опитате отново да го верифицирате.
Сега след като картичката не е дошла може да опитате отново верификация по същия или друг начин. Вече след няколко неуспешни опита за верификация следва ВИДЕО обаждане, което трае няколко минути, показва се целия обект и т.н., за да последва одобрение. Рано или късно по един или друг начин ще го получите :)
Иначе самата регистрация не гарантира добра видимост на картите. Трябва да се вложи и малко допълнителен труд :)
 
Май, точно този допълнителен труд ни интересува, има ли нещо което пропускаме. Благодаря Ви за отговора!
 

Горе