Impxm
New Member
Здравейте на всички. Нов съм във форума, но мисля че тук мога да получа много адекватни решения на евентуални казуси в главата ми. Предварително ще помоля да ме извините ако имам някакви пропуски в техническите неща. Човек се учи докато живее. Та накратко .
Имам закупен domain.com. Ако пусна сайт на български език потребителя ще зарежда този domain.com и ще вижда българска езикова версия, както смятам да е. Но ако потребител от америка или англия отвори сайта искам да вижда английска версия. Същото се отнася за всяка друга държава.
Примери:
Клиент Румъния отвори domain.com искам да го праща към domain.ro
Клиент Гърция отвори domain.com искам да го праща към domain.gr
И така нататък с всяка друга държава.
Обърква ме тук в България. Да купувам ли domain.bg , него ли да пусна видим за България в социалните мрежи?
Сайта ще засича кой от коя държава влиза и директно ще го препраща на съответната езикова версия с .gr , .ro и т.н.
Благодаря
Имам закупен domain.com. Ако пусна сайт на български език потребителя ще зарежда този domain.com и ще вижда българска езикова версия, както смятам да е. Но ако потребител от америка или англия отвори сайта искам да вижда английска версия. Същото се отнася за всяка друга държава.
Примери:
Клиент Румъния отвори domain.com искам да го праща към domain.ro
Клиент Гърция отвори domain.com искам да го праща към domain.gr
И така нататък с всяка друга държава.
Обърква ме тук в България. Да купувам ли domain.bg , него ли да пусна видим за България в социалните мрежи?
Сайта ще засича кой от коя държава влиза и директно ще го препраща на съответната езикова версия с .gr , .ro и т.н.
Благодаря
Последно редактирано: