Ок мисля, че схванах как де се направи. А Управителя предполагам, не е проблем да работи като продавач?
Ето ти малко четиво по темата
Пропуснал си да спазиш Закона за електронната търговия (няма ти ги личните данни на сайта, но ако някой доносник те издаде ще ти намерят данните чрез whois на домейна и ще те глобят). Ако ще нарушаваш закона поне ползвай домейн, който поддържа whois privacy. Обаче ако искаш да имаш някакви приходи няма как да се скриеш, по плащанията ще те спипат.
И ква е логиката?
Или такъв е закона-ш.......н
Между другото,адвокатката ми твърди обратното,е кое е истина сега?
И ква е логиката?
Или такъв е закона-ш.......н
Между другото,адвокатката ми твърди обратното,е кое е истина сега?
При толкова много тролове в Интернет, човек май наистина е добре да си сложи едни общи условия навсякъде, независимо дали продава нещо или не.
Както казах, имам трудов договор и всеки месец по няколко граждански. От всички договори има дръжки мамата си трака. Сега и фирма като направя и там като почна да се осигурявам (надявам се все пак да е както казаха колегите и след съвети с адвокати и направата на фирмата ще потвърдя от първа ръка информацията) и ще стане, че всички доктори и държавни служители трябва да ми връщат в натура. Като добавя и, че не съм ползвал държавна болница от 8 клас (когато ходих за фалшиви бележки за даскалото) и до момента държавата не е плащала нищо което ми се полага от тия здравни простотии и рекет...Аз пък знам друго:Ако е собственик-управител пенсионера, може да си плаща само здравни осигуровки - 33.60 лв. на месец.Въпроса е трябва ли да плаща и здравни,ако има договор към друга фирма,защото ако отговора е да това е чисто малоумие,колко пъти ще ги плаща тея здравни в крайна сметка
Да разчиташ на вестник е по-зле от да разчиташ на адвокат или счетоводител.Май намерих отговора,който ми трябваше цитат от вестник Труд:"Всички работещи пенсионери да плащат осигуровки. Това предлагат работодателите и синдикатите като мярка за повишаване на приходите в пенсионната система.В момента законът дава възможност хора със свободни професии (адвокати, лекари, художници) да плащат вноски по свое желание, ако продължат да работят след пенсия. Същото право имат едноличните търговци, собственици или съдружници в търговски дружества, земеделци, тютюнопроизводители."