Редирект на домейн и целия сайт към друг домейн!

monkata

New Member
Здравейте,

ще се опитам да обясня какво искам да направя и дали е редно!! / дали си струва като сео оптимизация /

Имам домейн.eu: 1. Ще пренасоча вътрешните линкове един към друг, до колкото позволяват продуктите да се покриват един друг. 2. След това останалите вече малко линкове / ще ги направя да са до 20-30 / ще ги пренасоча към домейн.bg

Въпросът ми е : Струва ли си? Има ли опасност гугъл да ме накаже?

Знам, че е труд и време, но за два дена ще стане! Става въпрос за два онлайн магазина за хигиенни консумативи. Домейн.eu на wordpress и искам да го редиректна към домейна с престашоп.

Приятен ден!

Наказание не но ще има период на страдание докато прехвърли всичко. Подготви си редиретки продукт по продукт стрите урлата да водят към новите така ще мине най-безболезнено

освен това в google webmaster tools може да се отбележи смяна на домейна (Г са го предвидили)

От: Re: Редирект на домейн и целия сайт към друг домейн!

и на мен това ми е идеята. Да направя възможно най много вътрешни редиректи на сходните продукти и от там да редиректна към новите линкове на новия домейн.

От: Редирект на домейн и целия сайт към друг домейн!

Ако направиш 301 редирект от старо към ново урл няма да имаш проблеми, единствено ПР-а и евентуални баклинкове ще си загубиш..

Горе