Реклама в блог за оферти!

ADO

Active Member
Рейтинг - 100%
11   0   0
Здравейте колеги/колежки, всеки, който има процъфтял бизнес или който стартира тепърва, може да се възползва от реклама в блог за оферти!

Това е блога: http://www.hotoferti.eu/
Ако поразгледате блогчето, ще видите начина на реклама.

Какъв вид реклама можете да изберете?

Реклама чрез банер (статичен) в обикновен HTML формат.
Свободни позиции за момента:

Над публикациите(300x250): 1 банер. - 20лв.
Най-горе в сайдбара(300x250): 1 банер - 20лв.
В хедъра(468x60): 1 банер - 10лв.

Текстова реклама:
- 1.00лв. до 300 думи с право на един линк, като мин. брой за поръчка е 5 текстови реклами за 5 различни продукти/стоки/услуги.
- За оферти над 300 думи, предлагам ревю за вашия сайт, продук или услуга. На желаещите мога да изпратя пр. ревюта.

---------------------------------------------------------------------------------------
Едит:
Значи... има малък пропуск, който трябваше да го отбележа още в самото начало. Идеята на блога е да представи офертите на търговците, с рекламен текст до 300 думи с право на 1 изходящ линк към търговеца. Рекламните текстове или се предоставят от вас или текста се пише от мен, като аз избирам начина и стила по който ще се пише. Дали ще го преразкажа или ще напиша подобен на вашия оригинален текст в сайта е мое решение. Причина? Не мога да знам всякаква тема и всичко на света, има и неща с които нямам опит и знания.

---------------------------------------------------------------------------------------

*Цената е ниска, защото блога е нов и все още няма голяма популярност. Дневните посещения са около 80-120 от препратки.

Плащане:
Банков превод, Epay.

Контакти:
ЛС, Скайп: fresh.boy__ или мейл: adooo91 [@] gmail.com

Последно редактирано:
От: Реклама в блог за оферти!

Нова оферта: Можете да поръчате и текстова реклама до 300 думи - 2лв, като мин. брой за поръчка е 3 реклами.
При изискване за повече от 300 думи, цената за дума е 0.02лв.

Айде 3 ревюта... първите 3-ма писали в темата гепват офертата! :)

Вземам първото, или най-вече искам да видя блога

Ще взема 1 ревю. Само не разбрах къде ще са тези текстови реклами и кой ще им пише текста.

Ще взема 1 ревю. Само не разбрах къде ще са тези текстови реклами и кой ще им пише текста.

Най-добре аз да ти ги напиша, но ако държиш да бъде публикуван твоя текст, нямам против. :) Тестовите реклами са във вид на публикация, нали разгледа блога. Мислех, че си видял начина на рекламиране. :)

Последно редактирано:

ако има гепя и аз едно, пиши на лично какво се иска от мен

И последното ревю отива заааааа... pepo_999.

Видях си ревюто и си поръчах текстова реклама. Надявам се сайта да се задържи онлайн, защото това си е още един беклинк. И цената е добра.

Значи... има малък пропуск, който трябваше да го отбележа още в самото начало. Идеята на блога е да представи офертите на търговците, с рекламен текст до 300 думи с право на 1 изходящ линк към търговеца. Рекламните текстове или се предоставят от вас или текста се пише от мен, като аз избирам начина и стила по който ще се пише. Дали ще го преразкажа или ще напиша подобен на вашия оригинален текст в сайта е мое решение. Причина? Не мога да знам всякаква тема и всичко на света, има и неща с които нямам опит и знания.

Статията ми е готова и публикувана, добре поднесен материал, лек за четене и изчерпателен откъм инфо за пордукта, доволен съм от работата на колегата, препоръчвам!!!

Поръчайте си банер реклама СЕГА и гепате бонус от 5 безплатни публикации! :) Местоположението на банера, може да е без значение.

Горе