bbb12 Active Member Рейтинг - 100% 20 0 0 3 Октомври 2017 #1 Търся реклама в активна женска фб страница. Няма смисъл да ми предлагате оспамени страници, в които не се вижда нито един пост освен реклами. Интересувам се от реална, качествена аудитория. Ако имате, драскайте на лично.
Търся реклама в активна женска фб страница. Няма смисъл да ми предлагате оспамени страници, в които не се вижда нито един пост освен реклами. Интересувам се от реална, качествена аудитория. Ако имате, драскайте на лично.
dimsmim Member Рейтинг - 100% 19 0 0 11 Октомври 2017 #3 Имам на кулинарна тематика с над 46 хил. фена, основно жени. Ако се интересуваш, пиши ми, за да ти пратя линк на лично съобщение.
Имам на кулинарна тематика с над 46 хил. фена, основно жени. Ако се интересуваш, пиши ми, за да ти пратя линк на лично съобщение.
FBOX Active Member Рейтинг - 90.9% 10 1 0 11 Октомври 2017 #4 Имам такава страница, ако още търсиш пиши и кажи какво искаш да рекламираш ?
mivanov Member Рейтинг - 100% 8 0 0 18 Октомври 2017 #6 Имам страница изцяло насочена към женската аудитория. Ако проявяваш интерес пиши ми на лично
R Ralla New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 29 Октомври 2017 #8 Здравейте! И аз се интересувам от реклама в страница насочена към женската аудитория. Ако имате предложения може да ми пишете.
Здравейте! И аз се интересувам от реклама в страница насочена към женската аудитория. Ако имате предложения може да ми пишете.
bbb12 Active Member Рейтинг - 100% 20 0 0 29 Ноември 2017 #9 Още търся фб реклама в качествени страници. Не е задължително да са с женска аудитория. Ако някой има предложение, да пише.
Още търся фб реклама в качествени страници. Не е задължително да са с женска аудитория. Ако някой има предложение, да пише.
Hasan Active Member Рейтинг - 66.7% 2 1 0 27 Февруари 2018 #10 Добър ден. Предлагам ви платен линк в моята страница:https://www.facebook.com/onlyforcoolpeoples/ 3 поста на ден каквото искате. 60лв на месец. Тоест на ден 2лв
Добър ден. Предлагам ви платен линк в моята страница:https://www.facebook.com/onlyforcoolpeoples/ 3 поста на ден каквото искате. 60лв на месец. Тоест на ден 2лв