Реклама в сайт за картинки

sixking

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
45   0   0
Здравейте.

Предлагам реклама на банери в сайт за картинки. Сайта си има минималните 1000 импресии на ден и +100 потребителя които идват от google. Има фейсбук страница, но в нея много рядко качвам, пък и тя не оказва голямо влияние.

Рекламните позиции които предлагам, са показани с голяяям банер ето ТУК Може да е един банер, може да са няколко един под друг (на различни колеги или сайтове).
Има опция и под картинките да е, но нека да видим колко желаещи ще има (дано изобщо има).

Цена = ако говорим за целият банер, както го виждате сега, на месец 40лв (запазвам си правото след определен период да променя цената). Ако този банер го разбием на парчета - 2,3,4 и прочие, цените, ще са много по-малки. Около 10-20лв.
Ако примерно имате 6 сайта, мога да ви пусна специална оферта за банер за всеки един. Винаги съм готов на договорки и прочие.

Плащане - банка, epay, paypal. Ревюта не раздавам, достатъчно добре се вижда и банера и посещенията на сайта.

P.S - мога да махна някой от линковете в дъното, тъй като им е изтекла рекламата. Ако се интересувате от място там, пишете ЛС.
Нещо ако забравям, извинявам се, напомнете ми :)

От: Реклама в сайт за картинки

Айде бе младежи, никой ли? Първият който пусне банер в сайта, печели месец безплатно ;)

Ся някой да каже, цената е голяма ли, посещенията са малко ли, кво става тука? Никой ли не иска?

Нимоа, тряя искарам някой лев - смъквам цената на 30лв.

Да са покатерим до върха :D
Офертата в момента си е 30лв за един месец!

Тооолкова малко остана, че да стигна тази цифрица :D Да си вдигна и темичката :)

С толкова много прегледи, а нито един да не желае да рекламира. Нещо аз ли съм проблемен, вие ли не знаете какво искате?

Хубаво де - 30 000 импресии месечно, 3000 реални потребители, вярно, не е много ама за 30лв, пак и не е малко. Пределно ясно ми е, че всичките искате реклама в сайтове с по 10 000 уникални на ден и то пак за по 30лв, ама то не върви така.....

А публикуване на статия с линк към мой сайт вариант ли е? И колко ще струва?

И къде да я публикувам тази статия? В сайт за картинки, статии се търсят......браво бе.

Горе