cybervn каза:я сменете заглавието и при следващото тършуване на бота да видим де ще излезе ... след това да сложим няклко линка към темата ... някои изходен към МРЕЖ@ТА ... нали все пак темата е в раздел SEO - Оптимизация за Търсачки
Blinky каза:Ако сега не сме им привлекли вниманието - незнам кога. Ще трябва да ни дадат някое друго рамо - голямата шега ще стане ако успееме да ги минеме за имео им: "мреж@та". Може и да ни се разсърдят, но пък тогава ще им пуснеме линк от темата към тях, така всички ще сме доволни.
Абе някой да има идея, кога го дават това предаване и дали го качват за гледане в интернет. Говоря да го качват като филм, или сериал?! Сайта им - мреж@та - има доста офлайн реклама покрай предаването. Даже си мисля че в мрежата не е толкова актоален сайта, колкото в ефира. Но както знаеме маркетинга е обемисто понятие.
В случай че може да се ореди нещо по този начин, ще ти бъдеме благодарни, не само аз - за това говоря в многжествено число. :wink: Излишна реклама никога не е в "-" за което и да става дума. А аз лично ще се реванширам, и ако не стане - все тая.cecipenev каза:Познавам лично Жоро, ще говоря с него като се видя с него, утре може още да стане това.
Дано да е така. Еми ще видиме дали ще си направят труда. :wink:cecipenev каза:Не им знам политиката на предаването, иначе мисля Жоро няма да има против