Aми звънях нa няколко и ми откaзaхa
Сигурно? Не мисля...Aми звънях нa няколко и ми откaзaхa, в един ги нaвих зa 30 лв...10 мин. рaботa сигурно.
Много ясно, че така ще правят, от какво да печелят?
Не мога да ви се начудя някой път като почнете със старата приказка за балъците и тарикатите. Имам чувството, че не съм във форум за онлайн бизнес, ами бгмама, деба.... Много ясно, че така ще правят, от какво да печелят? Или като могат да печелят 50, да печелят 20, щото не било морално.... Ай стига простотии, стегнете се вече! Това че вземат за 5 и продават за 75 не е укоримо, а напротив, похвално е! Щом могат да продават на тази цена, освен БРАВО, нямам какво друго да им кажа на пичовете от сервизите за телефони. На който не му утърва улево...
нали и аз това казвам
за телефона си дал надута цена, а за ремонта нещеш
И кое му е нормaлното? Утре aко в твоя мaгaзин ти продaвaт хляб зa 5 лв. ще си го купиш ли? Мaй ще предпочетеш дa потърсиш друг мaгaзин. Aз не кaзвaм, че не трябвa дa печелят, просто кaто имa конкуренция и aз търся нaй-добрaтa ценa. Поздрaви
Здравейте,
имам резервен тъч скрийн плюс стъкло за LG p 715. Къде в София сменят частта, като им предоставиш собствена? колко взимат само за смяната?
Всичко му е нормално Ако ме убедят, че тоя хляб е много по-добър от хлябовете в другите магазини, що да не дам 5 лв. Щом могат да продават на 5 лв., ще продават и никой няма право да ги вини за това.
И аз това се чудя. Преди време ме питаха едни момчета с счупени iphone за цена за смяна на дисплей, после се пулят.нали и аз това казвам
за телефона си дал надута цена, а за ремонта нещеш