Направо ме засегна много. Как не е място за живеене? Дай ми приятно време и гледай как се работи на тераса с кафе и напитки. А вечер си е рай, когато падне нощта и стане малко по-хладничко. Може като нищо да си изкараш лятото там, ако естествено си го направи добре и приятно за окото.
Защо няма цокъл откъм стените??? Ще имаш проблем с мухъл ми се струва..
Как ще махаш мозайката.... ? да къртиш ? Слагаш отгоре и това е.... каквото и да еМозайката на балкона не се ли маха по принцип преди да се сложи нов под? Или съм в грешка? Я някой знаещ да каже. Върти ми се в ума, че нямам правен балкон с оставена мозайка...
Как ще махаш мозайката.... ? да къртиш ? Слагаш отгоре и това е.... каквото и да е
Ама защо да се маха ? Какво пречи да си сложиш каквото искаш отгоре ? При положение , че даже и наклон си е направен.Точно така, кърти се. Но, не знам дали не се прави само при остъкляване на балкон.
ПП: Може новата настилка да се сложи върху мозайка, не е проблем.
Практикер - има даже и различни цветове , белите най-ми харесаха. Има и различни като големина , тези се водят средни. 18 и 50 лева - 20 кг. Но една торба не стигна, сега си купих 2ра.Леле. Какви съвети. Ако някога позна да си правя сам дома така, ще пиша 100%. Много добри съвети и препоръки. Чак съм учуден какви сте майстори.
Само не разбрах как направи камъните бели?
Аз така и не разбрах - коя тераса се обсъжда: тази от снимката, или тази, която ще се прави? Открита ли е?
Има едно дърво - лиственица. Не гние.
Кой нормален човек пазарува от Икеа?
А, то имало и втора страница. И Практикер... Да живеят хипермаркетите!