webmast367
Well-Known Member
Здравейте. От 1 година живея и работя в Лондон и уж че е много евтино там ми писна да давам по 50-100 паунда за някоя тениска УЖ оригинална на dsquared или philipp plein а да се оказва ебаси ментето на стабилна цена. Един приятел също живеещ там, каза че в София си пазарува от някакво магазинче реплики на dsquared2 предимно и едната тениска, която има е същата, като една моя за която аз дадох 120 паунда, а той я е взел за 40лв от БГ. НЕ знам дали и двете са едно и също менте, или неговата е добра реплика.
Та въпроса ми е, можете ли да препоръчате онлайн магазини с такива стоки?
За седмица съм си в Бг и викам да си купя някой др парцалче от тук за по изгодно и без това ги нося предимно на работа и ги прецаквам за няма и месец поне да не струват една камара пари.
Намерих 2-3 модела тениски по 40-50лв но не ми допадат, а явно щото са реплики трудно би се намерило с просто търсене освен, ако някой не е попадал вече на такива и ги знае.
Благодаря!
Та въпроса ми е, можете ли да препоръчате онлайн магазини с такива стоки?
За седмица съм си в Бг и викам да си купя някой др парцалче от тук за по изгодно и без това ги нося предимно на работа и ги прецаквам за няма и месец поне да не струват една камара пари.
Намерих 2-3 модела тениски по 40-50лв но не ми допадат, а явно щото са реплики трудно би се намерило с просто търсене освен, ако някой не е попадал вече на такива и ги знае.
Благодаря!