Ти ходил ли си в Димитровград? Защото аз съм ходил и да кажем изчистени тениски (Пълен боклук) искат по 2-3-4-5лв за брой на едро говорим за 100-200 бройки минимум, а от турция същия боклук идва за максимум левче броя.
Китайските комплекти анцузи (или турски) не ги знам същата работа по 35-40-45лв и нагоре комплекта, а директно в турция почват от 10-15 лири (10-15лв) и тук в нета ги продават по 30 кинта, а ти върви ги взимай на 40 и продавай поне на 50-60 че да имаш печалба.
Цял ден от 5 сутринта обикаляхме докато затворят всички и едва похарчихме 800лв за боклуци ... да искаш да оставиш пари и да няма за какво... всичката им стока е боклук с поне 40-50% надценка от това да идеш директно в Турция.
Една позната от Мол в Турция беше донесла някви лотове да кажем Портмоне + бабети (некъв галош дамска обувка) + дамска чанта за по 10 лири (10BGN) а в Димитровград същата повърня както и в olx бяха по 40-50 кинта.
Да се отиде до Димитров град има само 1 плюс да видиш по етикетите линкове на онлайн магазините на прооизводителите от които тукашните вносители / производители уж взимат стоката
за 50-60 тениски дадох 800лв за същите пари взех 200 после от производителя (не помня сайта къв беше)