contra
Well-Known Member
От: Репутацията в този форум..
Който го е страх от минуси, да внимава много какво пише и да гледа да не настъпи някого, дори косвено. Аз примерно обичам да настъпвам, да мятам камъни в чужди градинки и прочие нелюбезности. Все гледам с постовете си да засегна максимален брой читатели (collateral damage, алибали...). Твърде непрепоръчителен модел за поведение за всеки, който иска да понасъбере форумен хавторитет.
Принципно авторът си пуска темата с намерението тя да обслужва само неговите нужди. Понеже е форум, ти примерно можеш спокойно да заявиш интерес към същия сървис. Ама пък той разбираемо може да се изнерви. Понеже може евентуално да му краднеш изпълнителя, или пък просто да натовариш същия човек с още работа и така той да не даде 100% от себе си докато копа. А червените точки тука са субективни.А нормално ли е според вас да получа червена точка за това, че съм писала в темата на някой, като споменавам, че търся същите неща като пусналия темата ако има евентуални кандидати да се свържат и с мен, за да не пълня форума с едни и същи неща. Струва ми се тъпичко, така че червено, зелено на всеки, който му скимне може да те прецака без особено основание.
Който го е страх от минуси, да внимава много какво пише и да гледа да не настъпи някого, дори косвено. Аз примерно обичам да настъпвам, да мятам камъни в чужди градинки и прочие нелюбезности. Все гледам с постовете си да засегна максимален брой читатели (collateral damage, алибали...). Твърде непрепоръчителен модел за поведение за всеки, който иска да понасъбере форумен хавторитет.