Blinky
Owner
Еми давайте вие де. Аз от къде да давам, като не вря и кипя в тази област много много.

Еми давайте вие де. Аз от къде да давам, като не вря и кипя в тази област много много.
Като ви слушам дори не искам и да знам какви мазаляци правите щом така говорите за работата си. Инсталиране, па слагане на плъгини. Кофти. В общи линии е това, което каза, ама ми звучиш на това да ти е реалността.Ако губиш 1 месец нерви и труд да инсталираш WP и някой друг plugin не оскъпява труда ти, по скоро говори, че тааа работа не е за тебе.
Щеше ми се някой дето взима по 3,4,5к и на горе да шерне нещо и да каже.. Е.... тоо плъгин го писахме специално за клиента... до сега, само прост. с претенции
Иначе евалата на тия дето са "изработили" крайния клиент за тия кинти. Тва също не всеки го може.
Yes@Blinky
Инсталирането на WP и слагането на два, три плъгина може да бъде прекрасен onepage "фирмен" сайт (визитка), на който аз лично повече от 200-300лв. нема как да взема. Естествено мога да окрася изживяването с екип от професионални уеб девелопъри, работили денонощно и след хиляди тествания, регистрации в социални мрежи и индексирани с нашия Basic Seo план, да вдигна цената на 850лв.
Явно и @Krumov това иска да обясни.
пп. тая тема не е хубаво да се индексира (да знаеш)
коментирането на "работата" му нарушава правилата? Че като не иска критика да си мълчи?бла бла бла
@хейтър , в този форум храненето на хора и работата им във вече така добре обогатена и интересна тема не се води цензура, а просто нарушаване на правила. Ако направиш разликата сега, ще ти е по-лесно в бъдеще.![]()
Ама как точно го написа самоЛошото е че форума е пълен със псевдо "предприамачи" и "професионалисти"
Еми не е хубаво да се индексира, да ви видят клиентите какво им продавате.@Blinky
пп. тая тема не е хубаво да се индексира (да знаеш)
Големи разбирачи има тук. Айде великите девове да дадат кой какво е правил. Аз не съм видял такъв смелчага, ама и не работя като на зелето в Магдоналдс, като някой тук.@$INeed$
Дай нещо девелопнато де, дай нещо уникално... това искам да видя. Нещо което струва парите, за които говорите.
Това че си следвал инструкциите на ПДФ хелп файла, дори и да ти е отнело месец да настроиш темата с всичките и плъгини не те прави девелопер и не покачва цената на труда ти.
Големи разбирачи има тук. Айде великите девове да дадат кой какво е правил. Аз не се видя такъв, ама и не работя като на зелето в Магдоналдс, като някой тук.
Добре, че темата не излиза много много поради силната конкуренция за тази фраза, да ви видят какви красавци сте. Как правите сайт за 2-3 дни за 100-200 лева.![]()
Аз претенции нямам, както и 9К не съм споменавал, нещо диоптъра е малък.Ти си единия с претенции за дев, а до момента само статии пишеш. Покажи нещо дето си "издал", което да оправдае 9к кинти.
Е, ти ако си автомонтьор и някой ти иска пари за смяна на масло, ще му дадеш ли като знаеш, че можеш и сам. Тамън го гледам сега един пример от познат.Така и не видяхме лични проекти за 3-5-9 к пари странна работа. Интересно ми стана и друго. Всички се пенявят как няма да работят за под тези пари, но когато трябва на тях да им се прави сайт или да купят давали до 500 лв![]()
Сайтовете които показа са лайно, буквално. От това по-голям аргумент нямам. Ти изобщо погледна ли ги? Видя ли какво има индексирано?@хейтър , нали ти споменах вече. Едно е критика с покритие, друго е груба хранилка. Не знам кое точно не се разбира от написаното? Ако не ми вярваш, а ти не ми вярваш, попитай колегите тук добре ли поднасяш твоята критика?Креативен и компетентен коментар с доводи и примери няма как да изтрия.
![]()