Реформаторите в смешна ПР акция - драскаме по паметниците за да ни дават утре по ТВ

От: Реформаторите в смешна ПР акция - драскаме по паметниците за да ни дават утре по

Страхил Ангелов се държи като обикновен простак. Участието му се сведе до нагли прекъсвания още от първата секунда, без никой да му е давал думата, мърмори, мърмори, след което каза, че било монолог, изръзи пълната малоумщина, че във Виена никой не закачал паметника на съветската армия и по никакъв начин не обори ФАКТИТЕ, които каза Марта за незаконността на тая съборетина.
Радвам се, че тоя приматбез наличие на елементарна култура и познания ти допада. Това само показва различията ни.

Re: Реформаторите в смешна ПР акция - драскаме по паметниците за да ни дават утре по

Грешка .

От: Реформаторите в смешна ПР акция - драскаме по паметниците за да ни дават утре по

Русия, освобождава половината Европа от Хитлер, не виждам причина паметника да бъде разрушен. Мисля, че това момиче е леко надъхано и не знае, какво говори жалко ако стане депутат. Политика по подобен начин не се прави.

Мда, даже цяла Европа. Нас също ли ни освободи?

Човече, аз също съм върл седесар - костовист, но тая деструктивна политика на отричане е ужасно отблъскваща и ако искат да спечелят някого, трябва да си променят поведението. Много грешат ако мислят, че ще дръпнат лумпените на Атака по този начин.
Отрицателната предизборна кампания винаги е била губеща, въпреки, че сме доста негативни, като национален манталитет.

Ами бъркаш. Аз не съм върл седесар, нито костовист. Аз съм последовател на определен тип политика, която към момента се изповядва най-вече от РБ и в частност ДСБ. Ако те утре я сменят, аз няма да съм техен последовател. А персонализирането, втренчването в един конкретен човек е твърде далеч от десните понятия и е невъзможно човек, който се определя като костовист, бойковист, живковист или какъвто и да е там ...вист, да се определя като десен, или като демократ.

За паметника:
Има няколко точки:
1. Това не е паметник. На родна територия, ако има загинал руски войник, то това по-скоро е било от сифилис, но това трябва да го оставим в статистиката, а не в изкуството.
2. На тема изкуство - изключителна грозотия - сива, идиотска, потискаща. Загрозява центъра на града ни.
3. На тема градско пространство - за съжаление, София не може да се похвали с огромни площи от градски градини. Затова определено е ненужно, една от тях да бъде жертвана като пространство, заради купчина грозен бетон. Една обикновена поляна е в пъти по-добре.
4. На тема символ - това е най-високата склуптура в София. Извисява се над всичко останало - символът е ясен - превъзходство и владичество. Точно както турците едно време не са разрешавали църквите да са високо, а такива са били джамиите, точно това символизира и този бетон към момента - превъзходството, владението, зависимостта ни от Русия. Нищо друго - няма памет, няма история, няма към кого да отдава почит. И няма как да тръгнеш в една посока, докато над теб виси символа на друга. Символите са важни.

Да, и аз ти отговорих, че аргументацията ти е феноменална. Това е типичната реакция на комунист - когато няма как да обори даден факт, но пък той не му харесва, се напада директно опонента. Тая тактика върви вече 70-80 години. Поостаряла е, смени я.

За какво са виновни написах достатъчно ясно в другата тема. Където ти мига на парцали, не можа да кажеш нищо в защита на тезата си и написа за пореден път кой бил болен. Елементарните опити за ирония на ниво втори клас ги пробвай другаде.

Винаги сме били независими, въпреки че е трябвало да се съобразяваме с някой неща. Сега сме зависими и бедни, и чакаме да ни оправят.

От: Re: Реформаторите в смешна ПР акция - драскаме по паметниците за да ни дават утр

Грешка .

Пуканките ли си забрави? :lol:

Жалко, че събориха мавзолея. Сега щеше да има хубави дискусии как загрозява центъра - срещу бароковия Дворец и край ултрамегаяката стъклена сграда наблизо, как потиска минаващите наоколо... Независимо, че в годините милиони туристи щяха да си оставят парите в София и България и заради тази сграда.
Добре са си руснаците - имат си Кремъл, Спаската кула, стърчи високо стената... И мавзолея на Ленин не потиска никого с архитектурата си. Но какво да се прави, като Българската империя е загинала доста време преди да се зароди Руската империя...
Мен ме дразни и тъжносивия гранитен соц триумвират, доминиращ в центъра на столицата. И се чудя, що не го гътнаха, ами настаниха вътре Министерски съвет, Президентство, Народно събрание...

Аз съм фен на икономическата политика на Иван Костов, а не на прекрасната му личност, понеже натам извъртя нещата.
Това, обаче няма да ме накара да приема всички погрешни становища на СДС и неговите производни политически групировки. Не харесвам про-натовската политика, която ни обрече да сме една безгласна буква, въпреки че сме на стратегическо място и можем да изискваме да се съобразяват с нас. Не ми харесва анти-руската политика на истинските десни, не защото съм русофил, а защото не смятам, че една ''анти'' политика е правилната политика. И ако трябва да бъда откровена никога няма да простя на Костовото правителство това, че пуснахме един чужд агресор да напада суверенна държава, ползвайки нашата страна за коридор.

На Алъна му спуснаха опорна точка...

Страхил Ангелов, въобще не можа да влезе в темата и започна да дрънка глупости, тип ала сърдита бабичка, какъвто е и електората, който гласува за него и подобни на него типове.

Да не говориме за оня паяк Георги Димитров дето изопачава историята и още малко ще еякулира, когато говори за славните комунисти и радетелите на червената идея. Направо ми се драйфа.

Комунягите нямат историческа памет, защото така им изнася ... Тоя Страхо тъпака, ще ми говори за историческа реалност, Виена и не знам какво си боже мой!

Да ги хванат и да боядисат дървените им кратуни с блажна боя и после да се показват по телевизията

Не съм от БСП и не съм комунист. Въпреки това според мен рушенето и гаврата с тези паметници е равно на гавра с обикновения руски войник, който е оставил деца, жена, приятели и e умрял тук. Тези загинали войници са една от причините сега да не носим чалми и да не се молим по 5 пъти на ден.
Срамота е!

Последно редактирано:

Три думи: Изрусена и глупава!!!

Не съм от БСП и не съм комунист. Въпреки това според мен рушенето и гаврата с тези паметници е равно на гавра с обикновения руски войник, който е оставил деца, жена, приятели и e умрял тук. Тези загинали войници са една от причините сега да не носим чалми и да не се молим по 5 пъти на ден.
Срамота е!

Кои са руските войници, загинали тук? Щото историята не знае да съществуват такива?

Уни, коя е тая изрусена и глупава? Тая, дето показа, че бетонното чудовище е незаконно и никой не успя да каже нищо?

Горе