От: Рецензии за сайт
Само за протокола , ти не ми помогна с нищо и не виждам как ще ми навредиш
хахахахахах да опитвам се да ви прекарам като харесате страницата ми , защото скрипта е пуснат в действие от 2 месеца . Скрипта съм го взел от един приятел и съм го добавил преди доста време и както виждаш е доста ефективен. Не съм искал да прекарвам никого , но явно щом искам помощ от господин перфектен трябва да премахна и рекламите в сайта ,за да не го притесняват.Ей, образ, играеш некоректно, бива ли такова нещо? Що продаваш такива номера? Обръщаш се към нас за помощ а в същото време гледаш да ни прекараш? Интересно ми е как ще се оправдаеш, че ни лъжеш?
Какво имам предвид? Когато вчера отворих сайта ти да видя какво си направил и да ти помогна ми се зареди изкачащ прозорец, който ме подканяше да ти харесам фенстраницата във фейсбук. Понеже целта на посещението ми в сайта ти беше да ти помогна а не да харесвам фенстраницата ти затворих изкачащия прозорец от бутончето за затваряне. Да, ама не... . Така си го направил, че заедно със затваряне на прозореца от мен и да ти харесам фенстраницата, въпреки моето нежелание! Пак те питам - що продаваш такива номера и по такъв начин лъжеш? Лесно е да те премахна от фейсбук профила си, но много ме е яд когато срещна такива индивиди като теб! Повече никаква помощ няма да получиш от мен, напротив!
Само за протокола , ти не ми помогна с нищо и не виждам как ще ми навредиш