Рецензия за сайт

след като вече съм с ФФ закво ми вадиш очите с тая жълта лента ?

nice
HTML:
<center><p style="background-color:#FFFF00">Най-добър изглед с Opera и Mozilla FireFox</p></center>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

От: Рецензия за сайт

добра идея. Ще видя дали ще мога да го направя!

Примерно не ми харесва че категориите вляво са наредени в таблични кутийки вместо в списък и иконките са наредени в собствени кутийки вместо да са като backgrounds на самите елементи..

Меню-елементите горе нямат hover стил.

Функционалност друга не виждам и затуй не коментирам. Сам ли го зидаш или е нещо готово?

Примерно не ми харесва че категориите вляво са наредени в таблични кутийки вместо в списък и иконките са наредени в собствени кутийки вместо да са като backgrounds на самите елементи..

искаш да кажеш да не са таблици а лист:

HTML:
<ul>
  <li>категория 1</li>
  <li>Категория 2</li>
</ul>

Меню-елементите горе нямат hover стил.

Ok, ако намеря решение със сигурност ще го направя.

Функционалност друга не виждам и затуй не коментирам. Сам ли го зидаш или е нещо готово?

сбироток от тук от там, иначе не е cms.

Мерси.

От: Re: Рецензия за сайт

след като вече съм с ФФ закво ми вадиш очите с тая жълта лента ?

Това е готово :)

п.п. някой който е със Сафари би ли проверил как е сайта (има ли някакви размествания)

Благодаря предварително.

Под сафари е ужасно.
Ти само лисицата ли признаваш за браузър?
Проблема ти е, че не разбираш от хтмл. Седни почети малко, а дотогава може да ползваш някоя готова система.
Бих те разбрал ако под ИЕ имаш проблеми, ама в 90% от случаите ФФ, Хром, Сафари си показват еднакво. Операта си е ташак по принцип. Аз нея не я ебавам за нищо. ИЕ-то ако не беше дефолтен браузър на бозата и него нямаше да го признавам за нищо.

Ще поогледам кода отново, дано поне малко го оправя...
иначе не искам да ползвам готова, целата ми не е да печеля от такъв сайт ... и да пусна колкото да има още една директория

Горе