Не съм в този форум да си меря пишока с балканските "предприемачи" като теб, ама като сте почнали, да се включа.
Имам и Audi Q5 - 2016. Да ти го дам ли за едно кръгче, гъзарино?
Ама е купувано 2017 началото на 10к км тест драйв от ауди, не като теб 2019 да си купувам коли 2016 на 50-100к и нагоре ... :\
И за жалост не намерих "представителна" снимка на него с която да си "вдигна статуса" в обществото, затова ти показвам само като съм го снимал надрано за каското:
http://store.picbg.net/pubpic/7E/71/ad7d034320a67e71.jpg
Доскоро ползата от него беше, че е товарно и не плащах данък, а отново разходите му успявах да ги мина като фирмени. Вече султанът затегна примката около него и скоро сигурно ще го махам.
Преди това имах Mercedes CLA 45 AMG 2013г. далеч от твоите 2.0 дизелови мръсни таратайки тип катафалка, щото нямаме пари за разхода на бензинова кола от толкова много балканска гъзария.
И нали да се "покажем" със снимка:
И любимата ми "топ" гъзария е Fiat 500. Тази кола бих си я купил и отново, ама тя не е в класация "вдигащи статуса" затова да не я споменавам, че взема да се засрамя колко ми е нисък статусът в обществото с малка кола.
По едно време имах Audi TT S (2010)... пак снимка, за да се "похвалим" като теб:
http://store.picbg.net/pubpic/8B/FA/b4ac452ab6008bfa.jpg ... и мога да ти изреждам още докато изброим цялото авто гробище, което съм изнесъл на плещите си, за да стигна до VW UP и да осъзная колко малоумно е всичко това с тия коли.
Иии да, фен съм на бели коли или както ги нарича един приятел - ХЛАДИЛНИЦИ, щото НЕ СЪМ достатъчно голям гъзар да си позволя друг цвят може би.
Както казах, наиграл съм се, видял съм.
Вас като още ви тресе гъзарията и си мислите, че таратайката 2.0 дизел ще ти "вдигне статуса в обществото", оправяйте се, хвалете се, търсете си турбота и простотии, живейте си с мисълта, че малоумната кола ще ви направи нещо повече.
Тук говорех за съвсем други неща (минимизиране на излишни разходи), но очевидно
някаква част от този форум ви избива на компелски за коли и ви тресе балканската простотия, че ако имате кола - то сте някой в обществото, аз такива проблеми нямам.
Повечето коли, които сте си мечтали, съм ги карал дори и да не са били мои, то на познати/приятели и т.н. (сега ще кажете ама не съм ги притежавал, да, ама съм си напраивил кефа, нямам нужда да търкалям повече подвижни апартаменти (щото все по толкова съм давал за таралясници докато ми дойде акълът) по улиците)
УСПЕХ В ГЪЗАРЕНЕТО!