Има в общи линии два начина.
1. С картинка
2. С Javascript библиотека - например тази: http://typeface.neocracy.org/examples.html Има още една-две такива.
С javascript е лесно уж. Само слагаш текста в спан например и добавяш скрипта. Той всичко сам си прави. Но и двата варианта са куци. Най-добре да минеш без това
Не си го направил как трябва.Пробвах разни варианти и само проблеми стават. Или не става за всички браузъри, или не излиза изобщо. Сега го направих с този шрифт Comic Sans MS, с него дали ще има проблеми, при мен си работи, но някой ако го няма инсталиран на компютъра, той май е windows-ки този шрифт, не знам дали го има в линукс например.
Пробвай този на ноке, изглежда идейно. И работи чудно при мен в ие6,7,8 и фф. Comic Sans MS мисля, че го няма оригинално в линукс. Ама какво пък ти пука
Няма да върви насякъде ама ако имаш fallback в CSS-a не е голям проблем.Ами с него най-ми хареса как става и най-се доближава до ръкописен от стандартните шрифтове. Дали ще върви навсякъде този шрифт, без да има проблеми?
ми как го зададе шрифта?То няма CSS файл, това е просто една страница с една таблица