Рязко падане на посещенията от гугъл

cumo_bg

Member
Здравейте,
може би съм параноик, сутринта поглеждам посещенията ми на единият сайт и са 3 пъти дори 4 пъти по-малко от вчера сутринта. На този сайт 3 пъти съм му променял url на вътрешните връзки, като последния път беше преди 2 месеца и от тогава до сега посещенията вървят само на горе. Като последно съм правил линк билдинг сериозен преди 2 месеца. От тогава до сега само публикувам статии в един блог 2 пъти седмично с връзки към вътрешните страници на сайта. Сайта ми продължава да се индексира от гугъл, като напиша ключови думи от вътрешни страници пак се индексира. Не съм получавал никакви мейли съобщения в уебмастър тула на гугъл, не виждам някакъв рязък процент спад на думите, които ми носят трафик, или поне още не се е обновила информацията.
Според вас имам ли поводи за притеснения или да преспя една две нощи и тогава да се притеснявам? Каква може да е причината?

Благодаря
 
От: Рязко падане на посещенията от гугъл

Какво да кажа, просто нямам думи за това което става в гугъл. По ключовата за която се боря в момента вчера ми изкарва сайт с 15 реф. домейна и 1000 беклинка на четвърта позиция, а аз с 151 реф. домейна "според тула иначе са много повече" и над 5300 бека съм на 580 та позиция. :( Жалко, но факт няма сми да наливаш и пари, аз за два месеца пускам 45 статии и пак съм в дъното разнообразявам ключови уж всичко правя както трябва и пак фалстарт. Даже вече направо не ми се занимава с гугъл и въобще ми идва да му дам ноиндекс.
 
От: Рязко падане на посещенията от гугъл

Изчакай няколко дена и тогава се шашкай. Дано не те е ударил пингвина, че няма оправия.
 
От: Рязко падане на посещенията от гугъл

Ами изчакай малко и ако пак показва същите резултати, не е на добре.
 
От: Рязко падане на посещенията от гугъл

Може да си наказан за некачествени ликнове или крадени статии, ако не е това изчакай малко. Все пак аз ти препоръчвам да гледач месечните резултати, а не всеки ден.
 

Горе