магарцедес
Active Member
Тъй като, не виждам опция да се докладва профил, ще направя тема, в която ще докладвам видяни спамъри. Нека и останалите го правят тук, докато админите не сложат някой плъгин за това
Няма как да му репортна действието понеже е коментирал профил....... П.П. ужким гледах за тия бутони о.ОИма рипортната за темата. И има как да се репортва потребител. И по важно е да се репортва действия, за да се види дали е спамър.
нероуто леко троли нвм стил бичин?
Явно нямаш капацитета да оценяш квото и да е. Тоя 90% от постовете му са траш, но пък и нивото на потребителите падна и някак се вписва.Не познавам @NEROMARE , но присъствието му във форума определено се забелязва. Факт е, че доста теми се "съживиха" , мненията му не са спамерски и дава полезни съвети на хората, които имат питания. Важното е форумът да върви напред, пълно е с полезна информация и колкото повече хора има, толкова по-добре.
@prophet, благодаря и много поздрави!Не познавам @NEROMARE , но присъствието му във форума определено се забелязва. Факт е, че доста теми се "съживиха" , мненията му не са спамерски и дава полезни съвети на хората, които имат питания. Важното е форумът да върви напред, пълно е с полезна информация и колкото повече хора има, толкова по-добре.
Явно нямаш капацитета да оценяш квото и да е. Тоя 90% от постовете му са траш, но пък и нивото на потребителите падна и някак се вписва.
хейтър каза:Ако никой не иска парите мой ми наемете една ковра за довечера
хейтър каза:Сериозен си? Под приктие гледал ли си поне един епизод да видиш каква селяни е?
хейтър каза:Работен комп дори и само за уеб почва от 700 лева.
хейтър каза:Още един вебмастър дето не може да си вземе нов комп.
хейтър каза:Blinky ко напрай е мен, защо строши форума?
хейтър каза:Аре вземи се в ръце а? Говориш с човек който се е класирал първи по Facebook!
хейтър каза:банко педераста кара по двойни стандарти, на едни чисти темите на други не :/
Защо слагаш точка като не ползваш главна буква? Остави багажа ми, ами виж пъзливостта си. Ти си единственото анонимниче тук. Явно те е страх или някой да не ти строши тиквата заради обидите ти по каруцарски, или да не се обади някой на шефа ти и да си тръгнеш от работа с подвита опашка, да отидеш да живееш при мама че няма имаш паричките за квартирка повече, и после да бягаме в бюрото за труда, или и по-лошо, да не споменавам сега.неорираме сам се напъна да покаже колко му е багажа и да потвърди мнението ми.
А ти изобщо не си анонименЗащо слагаш точка като не ползваш главна буква? Остави багажа ми, ами виж пъзливостта си. Ти си единственото анонимниче тук. Явно те е страх или някой да не ти строши тиквата заради обидите ти по каруцарски, или да не се обади някой на шефа ти и да си тръгнеш от работа с подвита опашка, да отидеш да живееш при мама че няма имаш паричките за квартирка повече, и после да бягаме в бюрото за труда, или и по-лошо, да не споменавам сега.
@NEROMARE приеми го като един вид подсказка пич, не се коркай.
И на мен ми е странно, сутрин докато си разбърквам кафето, в секциите "Нови постове" и "Нови профилни постове" да има 5+2 бели заврънкулки на червен фон от общо 10 поста ...
Няма да се засиля да проверявам къде какво пишеш, не се притеснявай...