F fishkata New Member 18 Февруари 2014 #1 НАЛАЗИЛИ СА ГО ХАКЕРИ!!! Сайт на джумла: zodiacbg.com. Моля помогнете ми възможно най-бързо. Ще се отблагодаря. Само има нужда от ъпдейт на джумлата и презаписване на файловете може би. Просто не знам как и моля за помощ възможно най-бързо.
НАЛАЗИЛИ СА ГО ХАКЕРИ!!! Сайт на джумла: zodiacbg.com. Моля помогнете ми възможно най-бързо. Ще се отблагодаря. Само има нужда от ъпдейт на джумлата и презаписване на файловете може би. Просто не знам как и моля за помощ възможно най-бързо.
biaaro Well-Known Member 18 Февруари 2014 #3 От: СПЕШНО ХАКЕРИ !!!! Дошъл си тука, губил си време да си правиш акаунт, вместо да пишеш на хостинга. Гледам си на джъмп. Пиши им и след малко си готов...
От: СПЕШНО ХАКЕРИ !!!! Дошъл си тука, губил си време да си правиш акаунт, вместо да пишеш на хостинга. Гледам си на джъмп. Пиши им и след малко си готов...
F fishkata New Member 18 Февруари 2014 #4 От: СПЕШНО ХАКЕРИ !!!! Хах......мерси! Акаунт имах, но кой ти помни Контактнах хостинга казаха ще оправят нещата ))))) Благодаря на всички! Обичам ви!
От: СПЕШНО ХАКЕРИ !!!! Хах......мерси! Акаунт имах, но кой ти помни Контактнах хостинга казаха ще оправят нещата ))))) Благодаря на всички! Обичам ви!