СТАТИЧНО ФБМЛ МЕНЮ ЗА ФЕЙСБУК

FB_MARKETING

New Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Здравейте колеги!
Изработвам фбмл менюта за вашата фейсбук страница!
Ето това меню ТУК е един пример точно за какво става на въпрос, да си добиете и визуална представа. Истинските фейсбук предприемачи знаят за какво става на въпрос:) Работата е горе - долу два дена. Цената също е уникална 30 лв. за меню. Бройките са ограничени защото има много желаещи а пък трябва и срокове да изпълняваме, затова побързайте защото след преминаване на определена бройка ще затварям за малко темата.
 
От: СТАТИЧНО ФБМЛ МЕНЮ ЗА ФЕЙСБУК

Каква е разликата между това което предлагаш и една ифраме като апликейшън във ФБ добавена към сайдбара на дадена страница (от ФБ)?
Не съм сигурен, че се изразих правилно, но предполагам че ще разбереш.
 
От: СТАТИЧНО ФБМЛ МЕНЮ ЗА ФЕЙСБУК

Разликата е огромна!!!
Явно не си запознат много със фбмл и точно възможностите на фейсбук.
Мога да ти напиша цял роман за това, но нямам време за това потърси в гугъл ако смяташ, че няма никаква разлика.
 
Въпросът е да обясниш с 2-3 думи на потенциалните си клиенти, които искат да се възползват от "яката услуга", но не знаят колко яка е всъщност! Може да се постараеш малко като напишеш 5 реда с информация и със сигурност ще привлечеш повече клиенти, отколкото с арогантното "търси в гугъл".
 
От: Re: СТАТИЧНО ФБМЛ МЕНЮ ЗА ФЕЙСБУК

Приятелю, арогантното поведения е само от твоя страна!
С тези пет реда които ще напиша пак няма да ме разбереш и само ще пищиш. Аз предлагам тази услуга за хората, които се занимават с фейсбук маркетинг и знаят за какво става на въпрос. А тези като теб, които само гледат да си чешат езиците по разни теми и да се правят на интересни (не че ще се възползват от услугите та даже и една страница да им напиша с пояснения) мога да посъветвам просто да отидат на друга теми и да си плюят на воля.
 
:clap::clap::clap:
Стига пищя бе, приятелю!:lol:
Дадох ти безплатен съвет как да привлечеш повече потенциални клиенти, аз съм достатъчно добре запознат и с FBML и с доста други неща, няма да опра до твоите услуги скоро, а и да ми се наложи - с подобно отношение няма как да ме спечелиш като клиент.
 
От: Re: СТАТИЧНО ФБМЛ МЕНЮ ЗА ФЕЙСБУК

Благодаря, но не ми трябват твоите безплатни и непотребни съвети!
И другия път като решиш да се правиш на интересен и да даваш безценни съвети ми пиши на лично и ако писменно се съглася, тогава можеш да обясняваш в темата как разбираш от хиляди неща, но няма как да те спечеля като клиент.
Мислех те за по - интелигентен човек, но явно пак съм грешал!
Приятна вечер !
 
От: СТАТИЧНО ФБМЛ МЕНЮ ЗА ФЕЙСБУК

Не ми хареса това, че не отговаряш като те питат
Все пак искаш да имаш клиенти
Имам няколко въпроса тези менютата които правиш твой ли са защото аз попаднах на доста безплатни и на бърз поглед сходни с твоя код

кажи защо струва 30лв и за колко време се прави 1 такова меню, че има и срокове и ограничен брой да не е пица..

ако css е написан правилно и лесно за редактиране на ден и по 100 може да правиш от менютата който видях аз няма нищо сложно..
 
От: СТАТИЧНО ФБМЛ МЕНЮ ЗА ФЕЙСБУК

Отговарям на въпросите зададени от Аут.
Менютат лично аз си ги правя със фбмл код. Не знам ти на какво си попаднал, но аз повече от две поръчки не мога да приема за два дена, защото и обработката на изображенията и бутони и всичко останало го правя аз по желание на клиента. Писал съм горе за два дена изпълнявам задачата, като оставям трети за дооформяне и цялостно завършване на дизайна. Отговорих ли на въпросите или пиши ако нещо друго те интересува!
 
От: СТАТИЧНО ФБМЛ МЕНЮ ЗА ФЕЙСБУК

И какво толкова нагласяш и донагласяш за 2 дни ? Да не пишеш хиляден код та толкова време ти отнема ?
vbTK ти даде много правилен съвет, нормално е да обесниш повече за услугата , а не да разпращаш по Г.

едит : http://platform.ak.fbcdn.net/www/ap...//img155.imageshack.us/img155/6214/pagezi.png тая картинка ако струва 30 лева , евала , а впрочем кутийките от менюто мязат на WEB 1.0 сайт от 2001 година . Иначе не е зле , 1 картинка , един бокс от 99-та годна и 30 лева :)
 

Горе