Сайтове на руски език за борси и бизнес

От: Сайтове на руски език за борси и бизнес

Мисля, че проблема дойде от това, че продаваш сайт с 20 статии за 1500 лв. :mrgreen: и на пръв поглед не изглежда много сериозно...но сигурно не взимаме предвид "потенциала" който има!

Няма, няма, няма.

За доход не споменаваш нищо - освен един път когато каза, че няма нито доход, нито посещения...

Да, оферта №1 (bg-auto) няма нито доход, нито посещения. Сайтовете, които правя или купувам, печелят от борсите. Щом не е вътре, значи доходът му е мижав (не броя Adsense и Яндекс Директ за сериозни източници на доход за малки проекти на неанглоезичните пазари - слагам каретата колкото да обозначат рекламна позиция или да запълнят дупка). Подготвен е според критериите за включване в борсите и му трябва оптимизация за два от важните борсови показатели, за които нямам време в момента.

За това, кое ви изглежда сериозно, е отделен въпрос, явно са ви такива критериите. Пуснал съм на начална цена 500 лева сайт, подготвен за борса, с над 200 външни тематични донора по соломоно (толкова има и predpriemach.com за сравнение), няколкогодишен недропен домейн, с добра индексация в Яндекс и Гугъл, търсена за борсите тематика.

Доколкото знам, дори и в България заплатите на средни IT-специалисти са около 2-3000 лева, демек по 100 лева на ден поне. А аз не съм среден специалист на заплата, работя за себе си и работата ми е да печеля от сайтове. И ако смятате, че ще продавам сайтове по 10 лева, то сте объркали както човека, така и пазара.

Последно редактирано:

извън контекста :)

Последно редактирано:

И втора не ви ходят по гъза да ви бришат лайната, щото не са на заплата, а са собственици. И трето баш ги боли за ексцесиите. Оправяме се ние по писани и неписани правила. - И най-вече правилата за "уважавай за да те уважават" и "каквото повикало - такова се обадило"
Тези постове наистина ли мома ги пише?!:shock: Брррррр!

@copypaster какви ги плещиш? Какви конаткни форми... вземи излез малко от интернето, че ти идва в повече.
От това което виждам аз в офертите заблуда няма. Дали наистина проект 4 изкарва по 600$ ще го разбере потенциалният купувач, а не зрителите трупащи постове.

Който модерира се нарича модератор, това че тука администраторите са решили, че те трябва да го правят е просто въпрос на избор.

Винаги съм бил на мнение, че руснаците страшно прост народ и тази тема го доказва.

Винаги съм бил на мнение, че руснаците страшно прост народ и тази тема го доказва.
Защо така? Може ли малко по-подробно, че не ти схванах мисълта, а ми стана интересно.:)

П.П. Темата за руските борси и как се печели от тях е любопитна,
макар, че също не съм запознат, за съжаление.:rolleyes:

и тва извън контекста :D

Последно редактирано:
От: От: Сайтове на руски език за борси и бизнес

Еми като ти е любопитно или пък само се интересуваш..или просто искаш да знаеш, защо тогава не питаш автора на темата??? Нали уж е форум за взаимопомощ :) Ако те е срам, да взема да го питам аз, и особено за връзката между борсите и oligarhia.com :rolleyes:

Защо така? Може ли малко по-подробно, че не ти схванах мисълта, а ми стана интересно.:)

Някой от модераторите тук (не помня кой точно от двамата) беше започнал подобна тема и съм отговарял там. Май и аз бях започвал подобна тема, ама откак изгонихте тукашните текстописци в Миратекст, изгубих интерес и не помня къде е.

Еми като ти е любопитно или пък само се интересуваш..или просто искаш да знаеш, защо тогава не питаш автора на темата??? Нали уж е форум за взаимопомощ :) Ако те е срам, да взема да го питам аз, и особено за връзката между борсите и oligarhia.com :rolleyes:
Има такава тема във форума, в която strana доста подробно обяснява всичко, но трябва да се потърси и изчете
и тогава да му се коментират офертите.

А, strana, изпреварил си ме с поста.:)

Е тогава що пишеш, че не си запознат ЗА СЪЖАЛЕНИЕ :wink: Ми ходи се запознайте :)

И махнете тия скрити модове бе параноици :D

Е тогава що пишеш, че не си запознат ЗА СЪЖАЛЕНИЕ :wink: Ми ходи се запознайте :)
Защото не съм я изчел, а ми се струва, че ТИ СЪЩО не си я чела.

Какви скрити модове бълнуваш? Връщам се от море и зачетох форума.
Какъв е проблема?

Има такава тема във форума, в която strana доста подробно обяснява всичко, но трябва да се потърси и изчете
и тогава да му се коментират офертите.

А, strana, изпреварил си ме с поста.:)

Открих тази на Blinky - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=43341 , за другата не ми се рови.

Открих тази на Blinky - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=43341 , за другата не ми се рови.
Благодаря! Зачетох я, но това излиза, че е цяла наука, както се казва.:) Трябва да се изчете подробно и осмисли.
Видях, че малко хора са се включили в онази тема, което ще рече, че малко хора тук са запознати.
Не очаквай някой да разбере какво и защо точно продаваш.:rolleyes:

Благодаря! Зачетох я, но това излиза, че е цяла наука, както се казва.:) Трябва да се изчете подробно и осмисли.
Видях, че малко хора са се включили в онази тема, което ще рече, че малко хора тук са запознати.
Не очаквай някой да разбере какво и защо точно продаваш.:rolleyes:

Наука си е, то ако беше толкова лесно всички в seo-то щяха да са милионери. Именно затова традиционното seo вече отстъпи пред маркетинговите агенции. Те, освен с разнородни специалисти, разполагат и с огромни възможности за статистически извадки, бази данни за наблюдения и други маркетингови инструменти. Най-лесно е да си туриш seo в подписа и да купиш 100 линка в сейп за отскок. за българския пазар може и да свърши работа, тъй като много от ограниченията на англо и рускоезичния Гугъл тук не важат, а конкуренцията е нулева. Само че на руския пазар може да си докараш АГС и ако си начинаещ, то ще се наложи да побачкаш в завода.

Има ли някаква специализирана борса в Русия за продажба на сайтове?
Мисля, че доста хора се занимават със сайтове и интернет бизнес, а и има много развити рускоговорящи канали в youtube.
Доста са напред?

Мерси! Отивам да поровя.:)
По твое мнение как са като развитие в интернет бизнеса в сравнение с БГ?
Моите впечатления са само от канали в youtube и от сайтове за филми :), които май се очаква да поорежат сега
с новите закони за авторското право?

Горе