Сайта е на три месеца и малко и върви сравнително добре. Към него върви и малка facebook страница със 720 почитатели, като заглавието е общо за гледане на филми. Всеки ден в сайта се регистрират между 25-35 човека, изключение прави неделя като тогава бройката скача двойно. трафика който използва сайта е минимален между 40-60 гб, заема изключително малко място. Приходите на сайта идват предимно от гледането на филмите и адсенсе. Като за миналия месец от адсенсе имам близо 26 евро и не съм имал проблеми с тях, филмите не се гледат директно в сайта, а чрез линкове, а от прожекциите на филмите малко над 16 долара, не съм пускал линк продажба, по моя преценка.
За последния месец трафикът от гоогле е над 85% , близо 10% има директен и останалото е препращащи сайтове. По тези ключови думи сайта се вижда на добри позиции: filmi online, gledai filmi, online filmi, gledai filmi online
Степента на отпадане за цялото време е 28 процента, като за последния месец е малко под 26 процента.
Стига толкова приказки, ако имате въпроси или искате още информация не се притеснявайте да питате.
Домейн Име | URL: http://hdfilmi.com
Приблизителна Цена: 400
Уникални Посетители за Месец: до 50 000
Импресии на Месец:: 240 000
Регистрирани Потребители: 1800
Page Rank: 3
Уникално Съдържание: Не
Система: Опън Сорс
Дизайн: Къстъм
Начини на Плащане: банков превод
Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: ДА
За последния месец трафикът от гоогле е над 85% , близо 10% има директен и останалото е препращащи сайтове. По тези ключови думи сайта се вижда на добри позиции: filmi online, gledai filmi, online filmi, gledai filmi online
Степента на отпадане за цялото време е 28 процента, като за последния месец е малко под 26 процента.
Стига толкова приказки, ако имате въпроси или искате още информация не се притеснявайте да питате.
Домейн Име | URL: http://hdfilmi.com
Приблизителна Цена: 400
Уникални Посетители за Месец: до 50 000
Импресии на Месец:: 240 000
Регистрирани Потребители: 1800
Page Rank: 3
Уникално Съдържание: Не
Система: Опън Сорс
Дизайн: Къстъм
Начини на Плащане: банков превод
Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: ДА