Здравейте,
От много време насам "стопанисвам" два сайта, но така и никога не отделих време, за да ги монетизирам. Смятам, че и двата сайта (+домейни) имат добър потенциал, но нямам необходимото време да отделя, а и често казано нямам вече интерес към тематиката. И двата сайта са насочени към България и посетителите са българи.
Сайт за качване на снимки - 700 лева
Информация за сайта
Сайт за интимни запознанства - 900 лева
Информация за сайта
Вероятно пропускам доста неща, но съм насреща за разяснения. Желанието ми е да съм прозрачен за всеки аспект от сайтовете, така че с удоволствие бих споделил опита си до сега с поддръжката на тези сайтове, при наличие на сериозни купувачи.
Намирам се в София, така че съм отворен и за лична среща, ако има сериозен интерес.
Пишете ми на лично за повече информация.
Поздрави!
От много време насам "стопанисвам" два сайта, но така и никога не отделих време, за да ги монетизирам. Смятам, че и двата сайта (+домейни) имат добър потенциал, но нямам необходимото време да отделя, а и често казано нямам вече интерес към тематиката. И двата сайта са насочени към България и посетителите са българи.
Сайт за качване на снимки - 700 лева
Информация за сайта
- Сайтът предоставя възможно за бързо и лесно качване на снимки, без регистрация
- Излиза на първо място за топ ключова дума в нишата
- Онлайн от 2010 година
- Има над 114 000 качени снимки към този момент
- Налична е секция, в която потребителите могат да се регистрират и да си създават галерии и slide shows
- 590 регистрирани потребителя
- Дневно се качват средно между 40 и 70 снимки
- Наличен е административен панел, през който могат да бъдат маркирани снимки като лични, да се избират снимки, които да излизат на фон, да се трият снимки, да се разглеждат качени публични и лични снимки
- Качваните снимки са от разнообразен характер, като се наблюдава ръст в съдържание тип NSFW. Броят подобни снимки значително нарастна в последната година, като грубо се качват над 50% подобни снимки
- Сайтът е с custom PHP скрипт, галерията с регистрация ползва GalleryCMS
- Сайтът не е бил рекламиран или промотиран от години, но продължава да държи относително постоянен трафик.
- Домейн с разширение .be (платен до Март 2018) - около 100 лв. на година
- Хостинг (в момента е в DigitalOcean) - $5 за съврър и $10 за storage на месец
- Общо: $15 на месец + 100 лв. на година за домейн
- Прехвърляне на собственост на домейна
- Помощ при прехвърляне на сайта и съдържанието му
- Разяснения за работа със сайта и административната част
Сайт за интимни запознанства - 900 лева
Информация за сайта
- Сайтът ползва платена система от Code Canyon - https://codecanyon.net/item/okdate-complete-dating-platform-website-iosandroid-apps-backend/12328654
- Самата система има опция за добавяне на монетизация, но аз лично не съм я интегрирал
- Излиза на първо място за топ ключова дума в нишата
- Онлайн от 2008 или 2009 година
- Има над 60 000 реални регистрирани потребителя (от България) към този момент
- Сайтът е оставен на тотален "самотек" от няколко години, т.е. абсолютно никаква поддръжка и реклама
- Домейни с разширение .com и .net (платени до Октомври 2017) - около 40-50 лв. на година (общо)
- Хостинг (в момента е в DigitalOcean) - $5 за съврър
- Общо: $5 на месец + 40 лв. на година за домейни
- Прехвърляне на собственост на домейна +
- Помощ при прехвърляне на сайта и съдържанието му
- Разяснения за работа със сайта и административната част
Вероятно пропускам доста неща, но съм насреща за разяснения. Желанието ми е да съм прозрачен за всеки аспект от сайтовете, така че с удоволствие бих споделил опита си до сега с поддръжката на тези сайтове, при наличие на сериозни купувачи.
Намирам се в София, така че съм отворен и за лична среща, ако има сериозен интерес.
Пишете ми на лично за повече информация.
Поздрави!
Последно редактирано: