Здравейте, искам да ви попитам каква литература трябва да изчета за да мога да си направя сайт за запознанства. Имам някакви знания по програмиращите езици но нищо няма да направя. Благодаря Ви
Най-добре се пресъедини към някоя мрежа от такива сайтове като печелиш % от платените потребители. Да започнеш да правиш сам сайт за запознанства и тепърва да трупаш потребители е много трудно и скъпо.
А как става това присъединяване? Аз намерих в един бг уеб магазин да се продават скриптове за запознанства. Бяха от 70 до 110 лв. От нета си изтеглих, качих го в фтп-то, но не мога да го инсталирам. С иконка на Фантастико е ама не знам как се инсталва. Ако някой има някаква идея да сподели, ще съм му много благодарен
КОГА НАЙ - НАКРАЯ В ТОЗ ФОРУМ СТАРИТЕ ТЕМИ ЩЕ ВЗЕМАТ ДА БЪДАТ ЗАКЛЮЧВАНИ, може да изскочи и тема от 1985 примерно и по - назад, някои да е писъл на 386...
да направо си губим времето да четем такива постове .... нали се сещате как се намира тема от 2007 година, просто се кликва и се пуска мнение в някоя тема... А много по добре е да се пусне нова добре оформена и т.н
Аз съм за заключването на теми по стари от 2 години