Сайт за запознанства

kolev89

New Member
Здравейте, искам да ви попитам каква литература трябва да изчета за да мога да си направя сайт за запознанства. Имам някакви знания по програмиращите езици но нищо няма да направя. Благодаря Ви

в торентите има безплатни, само сайтове за запознанства да искаш :)

бтв каква е тази мода всеки да прави сайт за запознанства, направо ми се др..... вече като видя поредния такъв

Най-добре се пресъедини към някоя мрежа от такива сайтове като печелиш % от платените потребители. Да започнеш да правиш сам сайт за запознанства и тепърва да трупаш потребители е много трудно и скъпо.

А как става това присъединяване? Аз намерих в един бг уеб магазин да се продават скриптове за запознанства. Бяха от 70 до 110 лв. От нета си изтеглих, качих го в фтп-то, но не мога да го инсталирам. С иконка на Фантастико е ама не знам как се инсталва. Ако някой има някаква идея да сподели, ще съм му много благодарен :)

Има програми, в които си правиш сайта с техни templates, пишеш си домейна и после само го редиректваш към техните сървъри.

От: Сайт за запознанства

И аз нещо си мисля да си правя сайт. Някой може ли да каже какви са разходите по него ?

И аз нещо си мисля да си правя сайт. Някой може ли да каже какви са разходите по него ?
Въпросът ти звучи като "Аз искам да си купя кола, някой ще ми каже ли колко струва?"

КОГА НАЙ - НАКРАЯ В ТОЗ ФОРУМ СТАРИТЕ ТЕМИ ЩЕ ВЗЕМАТ ДА БЪДАТ ЗАКЛЮЧВАНИ, може да изскочи и тема от 1985 примерно и по - назад, някои да е писъл на 386...

да направо си губим времето да четем такива постове .... нали се сещате как се намира тема от 2007 година, просто се кликва и се пуска мнение в някоя тема... А много по добре е да се пусне нова добре оформена и т.н

Аз съм за заключването на теми по стари от 2 години

Ехееее тая тема от преди 7 години, викам кой нормален е решил да прави сайт за запознанства при наличието на 312312321321312 такива....

Горе