Сайт за компаньонки. Легален ли е?

ТомаТ

New Member
Здравейте, хрумвалa ми е идеята ( знам, че има и друга тема от 2014 ), но не разбирам, легално ли е или не ? И ако не е - как така функционират подобни като алобг, адамиева и други ?

Мисля, че с едни добри общи условия, че не сайта не носи отговорност за съдържанието и т.н. би могло да се измисли нещо. Пък вече отговорност за предлаганата услуга си носи публикувалия обявата.

Хората са измислили вратички, врати и портали :) сайт за запознанства където отговорноста за обявите е на потребителя а не на сайта :)

Хората са измислили вратички, врати и портали :) сайт за запознанства където отговорноста за обявите е на потребителя а не на сайта :)
Да, направо да провери какво пише в общите условия на alo.bg, да порови из мрежата дали има някъде информация за тях, дали са привиквали собствениците им за разпит и най-вече да провери къде е хостнат. ;) От там нататък следва модела им. Ако има, значи е или минава тънката лайсна или е ОК. За момента дали е ОК трябва да се провери. Ако минава тънко и му се разминава - не си заслужава. ;)

Общите условия ги проверих. По всички подобни пише, че потребителят носи отговорност. Просто ми се струва нелепо и реших да попитам 🙂

Общите условия ги проверих. По всички подобни пише, че потребителят носи отговорност. Просто ми се струва нелепо и реших да попитам 🙂
То и в олх като продава някой продукт, платформата няма как да знае дали е оригинален, краден и т.н., отговорността си носи продавача.

И аз съм го мислил това като проект, но ало бг трудно се бута, за жалост.

Поздрави

То и в олх като продава някой продукт, платформата няма как да знае дали е оригинален, краден и т.н., отговорността си носи продавача.

И аз съм го мислил това като проект, но ало бг трудно се бута, за жалост.

Поздрави
Сигурен съм, че този сайт е на някой политик, за това има чадър. Иначе има две опции, да го подкара и да го привикват от време на време, ако сайта стане популярен. Или да изглежда така, сякаш се предлагат наистина такива услуги, но доста завоалирано, което ще е трудно разбираемо за простите хора, които са най-често такива клиенти. ;) И си цъкаш. ;)

Горе