Да, направо да провери какво пише в общите условия на alo.bg, да порови из мрежата дали има някъде информация за тях, дали са привиквали собствениците им за разпит и най-вече да провери къде е хостнат. От там нататък следва модела им. Ако има, значи е или минава тънката лайсна или е ОК. За момента дали е ОК трябва да се провери. Ако минава тънко и му се разминава - не си заслужава.Хората са измислили вратички, врати и портали сайт за запознанства където отговорноста за обявите е на потребителя а не на сайта
Копирай внимателно и действай.Общите условия ги проверих. По всички подобни пише, че потребителят носи отговорност. Просто ми се струва нелепо и реших да попитам
То и в олх като продава някой продукт, платформата няма как да знае дали е оригинален, краден и т.н., отговорността си носи продавача.Общите условия ги проверих. По всички подобни пише, че потребителят носи отговорност. Просто ми се струва нелепо и реших да попитам
Сигурен съм, че този сайт е на някой политик, за това има чадър. Иначе има две опции, да го подкара и да го привикват от време на време, ако сайта стане популярен. Или да изглежда така, сякаш се предлагат наистина такива услуги, но доста завоалирано, което ще е трудно разбираемо за простите хора, които са най-често такива клиенти. И си цъкаш.То и в олх като продава някой продукт, платформата няма как да знае дали е оригинален, краден и т.н., отговорността си носи продавача.
И аз съм го мислил това като проект, но ало бг трудно се бута, за жалост.
Поздрави