ПРОДАДЕН
В следващият един месец мисля да продам повечето от БГ проектите с които съм се занимавал последната година като за начало мисля да започна с този сайт за обяви защото на 27.09 трябва да се преподнови домейна и хостинга (ICN)
Начална Цена: 1000лв
Стъпка: 50лв
Купи на момента: 3000лв
Резерв цена: Ще я изпратя на някой от модераторите ако няма нищо против за да не се губи интригата и ще бъде съобщена в темата ако бъде премината
Край на Аукциона 22.00ч форумно време на 20.09.2011г.
Сайта прави по около 80лв от СМС на месец, като от началото на септември до сега има 30лв. Не съм го монетаризирал с Адсенс или други подобни програми но предполагам че от там би могло да се получат поне още толкова приходи на месец.
Допълнителни въпроси може спокойно да задавате в темата или на ЛС
Домейн Име | URL: obiavi.org
Приблизителна Цена: 3000
Уникални Посетители за Месец: до 25 000
Импресии на Месец:: 150 000
Регистрирани Потребители: 4300
Page Rank: 3
Уникално Съдържание: Да
Система: Опън Сорс
Дизайн: Безплатен / GPL
Приходи: 80
Начини на Плащане: кеш банка
Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: ДА
В следващият един месец мисля да продам повечето от БГ проектите с които съм се занимавал последната година като за начало мисля да започна с този сайт за обяви защото на 27.09 трябва да се преподнови домейна и хостинга (ICN)
Начална Цена: 1000лв
Стъпка: 50лв
Купи на момента: 3000лв
Резерв цена: Ще я изпратя на някой от модераторите ако няма нищо против за да не се губи интригата и ще бъде съобщена в темата ако бъде премината
Край на Аукциона 22.00ч форумно време на 20.09.2011г.
Сайта прави по около 80лв от СМС на месец, като от началото на септември до сега има 30лв. Не съм го монетаризирал с Адсенс или други подобни програми но предполагам че от там би могло да се получат поне още толкова приходи на месец.
Допълнителни въпроси може спокойно да задавате в темата или на ЛС
Домейн Име | URL: obiavi.org
Приблизителна Цена: 3000
Уникални Посетители за Месец: до 25 000
Импресии на Месец:: 150 000
Регистрирани Потребители: 4300
Page Rank: 3
Уникално Съдържание: Да
Система: Опън Сорс
Дизайн: Безплатен / GPL
Приходи: 80
Начини на Плащане: кеш банка