B btc87 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 30 Март 2015 #41 От: Сайт за обяви Ами аз се размислих вече, ако никой не го вземе ще си продължа сам идеята.
blaster Well-Known Member Рейтинг - 80% 4 1 0 30 Март 2015 #42 От: Сайт за обяви btc87 каза: Ами аз се размислих вече, ако никой не го вземе ще си продължа сам идеята. Увеличете... Жив и здрав да си и само успехи ти желая,,, но се включих в темата както ти казах понеделник, ако никой не прояви интерес го взимам сайта за договорката
От: Сайт за обяви btc87 каза: Ами аз се размислих вече, ако никой не го вземе ще си продължа сам идеята. Увеличете... Жив и здрав да си и само успехи ти желая,,, но се включих в темата както ти казах понеделник, ако никой не прояви интерес го взимам сайта за договорката
B btc87 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 30 Март 2015 #43 От: Сайт за обяви Е, ако го взимаш още го давам, аз имам предвид че ако никой не го ще аз ще си продължа работа по него Явно съм ти разбрал грешно предния пост.
От: Сайт за обяви Е, ако го взимаш още го давам, аз имам предвид че ако никой не го ще аз ще си продължа работа по него Явно съм ти разбрал грешно предния пост.
cross Well-Known Member Рейтинг - 100% 41 0 0 15 Юли 2015 #45 От: Сайт за обяви ако може сайта и на мен?
B btc87 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 16 Юли 2015 #47 От: Сайт за обяви Пращайте ми лично с някакъв контакт, понеже нещо не ми дава в момента да изпращам лични...
От: Сайт за обяви Пращайте ми лично с някакъв контакт, понеже нещо не ми дава в момента да изпращам лични...
D didkap84 Member Рейтинг - 0% 0 0 0 19 Юли 2015 #48 От: Сайт за обяви прати ми линк ако все още се продава