Ivajlo Angelov
New Member
От: От: От: От: Сайт за онлайн сериали/филми
Вискяр, даваха ми червено, давал си ми и ти. Да, не прочетох точно за касво ставаше въпрос в твоя пост, а мисля ако не ме лъже паметта, че той беше питал по кои думи са му посещенията, а не по кои думи е на първа страница?
Жал ми е пак да ти плясна червено, но като гледам как се стараеш да го заслужиш...
Ти чете ли какво съм цитирал от теб?! Дал си класиране по думи, което колега оспорва да е вярно. Не смятам, че темата заслужава времето ми да проверявам лично, но вярвам на колегата.
Да се дава невярна информация при сделка е лъжа и измама. Слизаш на нивото на тарикат-келешите от Женски пазар, дето отпред са наредили хубавите домати, а отзад ти слагат в торбата гнилите.
А че се оплете като пиле в кълчища, с числата от приходите, е факт, който не мислех да повдигам - не бийте пианиста, той толкова си може.
Вискяр, даваха ми червено, давал си ми и ти. Да, не прочетох точно за касво ставаше въпрос в твоя пост, а мисля ако не ме лъже паметта, че той беше питал по кои думи са му посещенията, а не по кои думи е на първа страница?