Todor Goleminov Active Member Рейтинг - 100% 8 0 0 30 Септември 2020 #1 Здравейте. Предлагам на Вашето внимание сайт за рецепти, който има информацията, но е без администрация. Цената е с базата данни. Има линкове към него, както и е оптимизиран по доста ключови думи в темата рецепти. Цена: 600лв
Здравейте. Предлагам на Вашето внимание сайт за рецепти, който има информацията, но е без администрация. Цената е с базата данни. Има линкове към него, както и е оптимизиран по доста ключови думи в темата рецепти. Цена: 600лв
P plebo Member Рейтинг - 0% 0 0 0 1 Октомври 2020 #2 Малко ми е размазано менюто. Някои неща са разместени по дизайна
K kiber4o Member Рейтинг - 100% 3 0 0 1 Октомври 2020 #3 Здравей , имам интерес към сайта , може ли повече инфо за трафик / печалба
Todor Goleminov Active Member Рейтинг - 100% 8 0 0 2 Октомври 2020 #4 plebo каза: Малко ми е размазано менюто. Някои неща са разместени по дизайна Увеличете... Разбира се не е перфектен сайт Ако беше, нямаше да е на цената на средно добър домейн. При интерес, пишете.
plebo каза: Малко ми е размазано менюто. Някои неща са разместени по дизайна Увеличете... Разбира се не е перфектен сайт Ако беше, нямаше да е на цената на средно добър домейн. При интерес, пишете.
stoyan1996 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 2 Октомври 2020 #6 DinkStaykov каза: Здравей, може ли повече инфо на лично? Увеличете... И на мен също. Поздрави !